Αλμυρες συνταγές

Wrap με αβοκάντο και σολομό από τον Άκη Πετρετζίκη

 

Wrap με αβοκάντο και σολομό από τον Άκη Πετρετζίκη

 

 

Τα υλικά για τη συνταγή:

100 γρ. παντζάρια

αλάτι

πιπέρι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκ. σκόρδο

1 κ.σ. θυμάρι

1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί

4 πίτες χορταρικών

100 γρ. τυρί κρέμα

150 γρ. σολομό, καπνιστό

1 αβοκάντο

100 γρ. ρόκα

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Τυλίγουμε το κάθε παντζάρι σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας στο κάθε ένα αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. θυμάρι και τα ψήνουμε 180°C για 30 με 40 λεπτά.
  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το ξίδι και ανακατεύουμε.
  • Απλώνουμε 4 πίτες στον πάγκο εργασίας και μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι, το αβοκάντο σε φέτες, το παντζάρι, τη ρόκα τυλίγουμε και σερβίρουμε.

 

 

 

Δείτε την εκτέλεση

 

 

www.gossip-tv.gr

akispetretzikis.com

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Αυτά είναι τα 4 πιο σοφά ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Next post

Πώς τα γαστρεντερικά προβλήματα συνδέονται με τον κορονοϊό