αρχικη σελιδαεναλλακτικες θεραπειες

Reiki…………..ξερεις τι ειναι? μια δοκιμη θα σε πεισει…………….!!!!!!!!!!

 

To Ρέικι είναι μια εναλλακτική ολιστική θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Είναι μια ασφαλής, απλή και φυσική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί τη μετάδοση ζωτικής ενέργειας με το άγγιγμα των χεριών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το Ρέικι (τα σεμινάρια και οι συνεδρίες του Ρέικι), όπως ο διαλογισμός και οι υπόλοιπες εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό.
Τα άτομα που εξασκούν Ρέικι δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθιά εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.
Το άγγιγμα Ρέικι είναι ευχάριστο, απλό, φυσικό και ασφαλές για όλους και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε συμβατή ή εναλλακτική θεραπεία.
Τέλος, το Ρέικι δεν έχει σχέση με το χώρο της θρησκείας. Είναι μια τεχνική που είναι πανανθρώπινη και σέβεται κάθε θρησκευτικό μονοπάτι, ιδεολογία και φιλοσοφία.

 

Σας ανεβαζω μερικα βιντεακια με μουσικη Reiki απλα χαλαρωστε και απολαυστε τους ηχους της φυσης.
ακουστε περισσοτερα εδω: https://www.youtube.com/watch?v=WoRRRLOoUNk
πηγη:reiki
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Κραγιόν: Πώς να το διαλέξω τώρα την άνοιξη και το καλοκαίρι

Next post

Οι καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την καρδιά σας