top news

Megxit: Τα μυστικά της οικογενειακής συνόδου υπό την Βασίλισσα για τον Χάρι και την Μέγκαν

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Megxit: Τα μυστικά της οικογενειακής συνόδου υπό την Βασίλισσα για τον Χάρι και την Μέγκαν

 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η βασιλική οικογένεια για την πρωτοφανή σύνοδο κορυφής για το Megxit στο Σάντριγκχαμ προκειμένου να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την κρίση στα Βρετανικά Ανάκτορα μετά την απόφαση των Μέγκαν και Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βορείου Αμερικής.
Βαθιά πληγωμένη από την απόφαση των Σάσεξ, η Βασίλισσα Ελισάβετ προσέρχεται στη σημερινή σύνοδο προκειμένου να διευκρινιστεί το χρηματοοικονομικό μέλλον των Σάσεξ όπως και οι τίτλοι τους.

MEGAN1

Τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι είναι το θέμα διαμονής των Μέγκαν και Χάρι, και κυρίως οι φόροι που θα επιβαρύνουν τους πολίτες όπως και το θέμα της ασφάλειάς τους, τα οποία ενδέχεται να χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα για να επιλυθούν.

Ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ακούσει σήμερα από τα χείλη της βασιλικής οικογένειάς ότι θα χρειαστούν πιθανότατα μήνες για να βρεθούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στην απόφαση του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα αναφερόμενη στα μυστικά της σημερινής κρίσιμης συνάντησης, ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να αποχωρήσει από το δωμάτιο όπου θα συσκέπτεται η βασιλική οικογένεια για να τηλεφωνήσει στην σύζυγό του, Μέγκαν , ο σύζυγος της Βασίλισσας, Φίλιππος  δεν θα είναι εκεί … και η σύνοδος πρέπει να τελειώσει εγκαίρως για το τσάι της Αυτού Μεγαλειότητας.

Το δωμάτιο όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη σύνοδος είναι το «Long Library», μία αίθουσα με μια τεράστια βιβλιοθήκη.
Βρίσκεται δίπλα στο αίθουσα μπιλιάρδου και είναι αρκετά μακριά από άλλα δωμάτια για να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα της συνάντησης.

Τα παράθυρα βλέπουν στους κήπους και η χαλαρωτική προοπτική μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η βασίλισσα καθώς κάθεται με τους εγγονούς, τον πρίγκιπα Κάρολο και τους βοηθούς τους, αντιμέτωπη με μία από τις βαθύτερες κρίσεις της βασιλείας της.

H Φιόνα Mακιλγουάμ, η νέα προσωπική γραμματέας των Σάσεξ, αναμένεται να είναι παρούσα στη σύνοδο κορυφής κορυφής Megxit.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι o πρίγκιπας Χάρι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, κάτι που δεν μπορούσε να ανεχτεί με τίποτα η Μέγκαν.

Κι ενώ η Μέγκαν βρίσκεται με τον μικρό Άρτσι στο Βανκούβερ του Καναδά, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος Σάσεξ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου, επισημαίνει ότι η δούκισσα του Σάσεξ άσκησε έντονες πιέσεις στον σύζυγό της για να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια. Του είπε επίσης ότι ο αδερφός του του κάνει bullying, κάτι που για την ίδια «δεν λειτουργεί».

Η Μέγκαν θέλει να φύγει. Αυτός βρίσκεται υπό έντονη πίεση να επιλέξει. Είναι λυπηρό. Αγαπά τη βασίλισσα. Νομίζω ότι θα ραγίσει η καρδιά του εάν φύγει. Δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πραγματικά», υποστηρίζει η πηγή που δεν κατονομάζεται.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ εκφράζουν φόβους ότι η σύζυγος του κοκκινομάλλη Δούκα του Σάσεξ, θα ανοίξει το στόμα της πιθανόν στη στενή της φίλη, Όπρα κατηγορώντας για σεξισμό και ρατσισμό τη βασιλική οικογένεια αμαυρώνοντας περαιτέρω την εικόνα του στέμματος.

Για την Αυτού Μεγαλειότητα, σήμερα θα πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις ότι η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Χάρι και της Μέγκαν που χτίστηκε γύρω από τον τίτλο του Σάσεξ δεν θα βλάψει την βασιλική οικογένεια.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να απορρίψουν την απαίτηση των Μέγκαν και Χάρι να έχουν αστυνομική προστασία την οποία θα πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ο ήλιος «βάφει» πουλί στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Next post

Δίκη Τοπαλούδη – Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή