διαφορα

“Lakedanzi” Μία πολύ σπάνια Φυλή Κοτόπουλων

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

Αυτό το πλάσμα έχει μια μεγάλη κορυφή, σκούρο μωβ λοβούς και μεγάλα καστανά μάτια. Αυτά τα πτηνά πουλερικών δεν φτάνουν στο μέγεθος του κρέατος κρεατοπαραγωγής, ο κόκορας μπορεί να ζυγίσει μέχρι δύο, και η κότα – μέχρι ένα κιλό και μισό.

Όσον αφορά την παραγωγή αυγών, οι δείκτες είναι ικανοποιητικοί – μέχρι εκατόν ογδόντα μονάδες ετησίως με βάρος περίπου 50 γραμμάρια το καθένα.

Ιστορία προέλευσης και αναγέννηση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έγκυρων αναλυτικών μελετών, το γένος αυτό σχηματίστηκε εξελικτικά, με φυσικό υβριδισμό των αρχαιότερων προγόνων – μαύρων κοτόπουλων και άγριων φασιανών. Αναφερόμενος στις τρέχουσες πληροφορίες, ο Lui Kadan Ji, ένας τύπος κότας που φέρει μοναδικά πράσινα αυγά, ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης και σχεδόν εξαφανίστηκε στη δεκαετία του 80 του 20ού αιώνα.

Οι πρώτες σημειώσεις σχετικά με αυτό έχουν ημερομηνία 1368-1644.

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Ουέλιουι ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Αλλά μετά από αρκετούς αιώνες στην Κίνα βρέθηκαν τρεις εκπρόσωποι της φυλής – ένα αρσενικό και δύο θηλυκά. Το γεγονός αυτό συνέβη το 1980.

Τα ίχνη της, λόγω μιας απίστευτης ευκαιρίας, βρέθηκαν στις ορεινές περιοχές της νότιας Κίνας, και βρέθηκαν μόνο τρία μέλη της οικογένειας – ένα αρσενικό και δύο θηλυκά.

Μια δεκαετία μετά από αυτό το εύρημα, ήταν δυνατό να αυξηθεί το ζωικό κεφάλαιο σε τεχνητές συνθήκες, το ζώο σώθηκε και διατηρήθηκε. Ένα σπάνιο πουλί εγγράφεται στον κατάλογο του «Έργου διάσωσης των εθνικών γενετικών πόρων» και υπάγεται στο πρόγραμμα κρατικής προστασίας.

Χαρακτηρίζει τη θεραπεία των αυγών Lakedanzi

Θα προσθέσουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν.

μέσο βάρος – 48 γραμμάρια,
το φυσικό πράσινο χρώμα του κελύφους,
ο κρόκος είναι μεγάλος, με μια πορτοκαλί χρωστική ουσία,
Πυκνό, λεπτή πρωτεΐνη απορροφάται εύκολα από το σώμα, περιέχει μια σημαντική ποσότητα λεκιθίνης, ομάδες βιταμινών: Α, Β, Ε και ιχνοστοιχεία: ιώδιο, ψευδάργυρος, σελήνιο.
υπέρταση;
αθηροσκλήρωση;
ανορεξία.
καρκίνο του θυρεοειδή
δυσπλασία.
ορμονικές διαταραχές.
Χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος :
προωθεί την ασυλία ·
επηρεάζει την ανάπτυξη των παιδιών.
μειώνει το ποσοστό χοληστερόλης στο αίμα.
αναστέλλει τη γήρανση των κυττάρων
ρυθμίζει τις ορμόνες.
εμποδίζει το ξηρό δέρμα.
θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα.
Αυγά Ukheilyuyu πρέπει να είναι βρασμένο, έτσι ώστε όλα τα χρήσιμα στοιχεία αφομοιώνονται.

Lakedanzi φυλή ορνίθων με μαύρο κρέας
Ως περίληψη
Τι κριτικές; Η συλλογή κοτόπουλων Ukheilyuy ή Lakedanzi απέχει πολύ από το να είναι γνωστή παντού και όποιος συναντήθηκε για πρώτη φορά με αυτό το αξιοσημείωτο πουλί, δείχνει ένα αναπόφευκτο ενδιαφέρον, θέλοντας να διερευνήσει το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες. Και ανακαλύπτοντας τα οφέλη μιας διατροφής για το κρέας αυγών “a la uheilyuyu”, αρχίζει να ψάχνει για μια ευκαιρία να πάρει στην τροφή, μπορείτε να πείτε, ιατρική

Προέλευση
Το Lakedanzi (που ονομάζεται στη Ρωσία αυτή η φυλή κοτόπουλων προέρχεται από την Κίνα) στην πατρίδα τους uheilyu (u hey και lü) ή lucedanji.

Πέντε μαύρα είναι μια χτένα, το δέρμα, τα οστά, τα φτερά και το κρέας που έλαβαν αυτό το χρώμα λόγω της μεγάλης ποσότητας μελανίνης στο σώμα.

Κανείς δεν ξέρει πότε αυτή η φυλή έχει εκτραφεί · είναι γνωστό από λογοτεχνικές πηγές ότι έχει εκτραφεί κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ (το δεύτερο μισό του δέκατου τέταρτου αιώνα – το πρώτο μισό του δέκατου έβδομου αιώνα). Στη συνέχεια εμφανίστηκε χωρίς την παρέμβαση των κτηνοτρόφων, διασχίζοντας μαύρα κοτόπουλα με άγριους φασιανούς.Με την πάροδο του χρόνου, η φυλή άρχισε να θεωρείται εξαφανισμένη, ενώ στη δεκαετία του ’80. XX αιώνα Στο χωριό στα νότια της Κίνας, δεν βρέθηκαν ένας κόκορας και δύο κότες. Οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Γενετικής της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών διενήργησαν ανάλυση DNA των ατόμων που βρέθηκαν και διαπίστωσαν ότι είναι πράγματι απόγονοι αρχαίας φυλής. Οι προσπάθειες τεχνητής διασταύρωσης στο εργαστήριο ήταν ανεπιτυχείς – τα κοτόπουλα που ελήφθησαν με αυτόν τον τρόπο δεν έδωσαν απόγονο.

Χάρη στην εισαγωγή εθνικών γενετικών πόρων στο “Πρόγραμμα αποταμίευσης” και στο πρόγραμμα κρατικής προστασίας, ο αριθμός των κοτόπουλων αυξήθηκε σε 100.000.

Στην Κίνα και πέρα ​​από αυτό, αυτό το πουλί είναι σπάνιο, αλλά σταδιακά αρχίζουν να το αναπαράγουν περισσότεροι συλλέκτες.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Για τα πτηνά της φυλής Laceedanzi παρέχονται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Το κεφάλι είναι μεσαίου μεγέθους, ανάλογο με το σώμα, ο λαιμός είναι μακρύς.
Η κορυφή είναι διαμορφωμένη σαν οδοντωτό φύλλο, είναι βαμμένη σε σκούρο μοβ, μπορεί να έχει 5 ή 6 εγκοπές, οι λοβοί είναι βαμμένοι σε σκούρο μοβ.
Τα μάτια είναι μεγάλα, στρογγυλά, πορφυρά-μαύρα, η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι σκούρα μοβ.
Το ράμφος είναι σκούρο γκρι, σχεδόν μαύρο.
Η κατασκευή είναι ελαφριά, όχι μεγάλη.
Το σχήμα της θήκης μοιάζει με το λατινικό γράμμα “V”.
Το στήθος είναι φαρδύ, ισχυρό.
Τα φτερά είναι καλά ανεπτυγμένα.
Τα φτερά αναπτύσσονται πυκνά, ζωγραφισμένα μαύρα με μια νότα πράσινου, λαμπερού. Μαύρα φτερά αναπτύσσονται μεταξύ των φτερών.
Τα πόδια είναι βαμμένα σε σκούρο γκρι.
Η ουρά είναι μακρά, χνουδωτή, ανυψωθεί.
Ο χαρακτήρας είναι αδιάκοπος, να προχωρήσει χωρίς προβλήματα, αλλά είναι εύκολο να τρομάξει.
Το σωματικό βάρος του κόκορα είναι περίπου 1,8 kg, η μάζα του κοτόπουλου είναι περίπου 1,4 kg.

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: πουλί

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: πουλί και υπαίθριες δραστηριότητες

 

www.facebook.com/nikolasspaniaptina

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Το πολύ αλάτι εξασθενεί την άμυνα του ανοσοποιητικού, προειδοποιούν επιστήμονες

Next post

Ενα μωρό επτά μηνών το πρώτο κρούσμα κορωνοιού στη Ρόδο!