αρχικη σελιδα

Eurovision 2021: Αρνητική η τοξικολογική εξέταση του Damiano

 

Eurovision 2021: Αρνητική η τοξικολογική εξέταση του Damiano

 

 

Τέλος στις φήμες που διαδόθηκαν με ταχύτητα αστραπής στα social media πως ο νικητής της Eurovision 2021 έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του τελικού βάζει η EBU.

Σε ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή του μουσικού διαγωνισμού σημειώνει πως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από το οπτικοακουστικό υλικό, ούτε όμως και από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη οικειοθελώς ο Damiano.

Νωρίτερα, κάποιος παρατηρητικός χρήστης του Twitter είχε αναρτήσει στιγμιότυπα από τον τελικό του Σαββάτου, από τα οποία δεν προέκυπτε η κατηγορία πως ο Damiano είχε όντως κάνει χρήση ναρκωτικών μπροστά στις κάμερες.

Η ανακοίνωση της EBU για τον νικητή της Eurovision 2021

«Μετά τις φήμες για χρήση ναρκωτικών στο Green Room κατά τον τελικό του διαγωνισμού της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η EBU, έπειτα από αίτημα της ιταλικής αποστολής, προχώρησε σε διεξοδική έρευνα των γεγονότων, περιλαμβανομένου και του διαθέσιμου οπτικού υλικού. Ένα τοξικολογικό τεστ διεξήχθη επίσης οικειοθελώς νωρίτερα σήμερα από τον επικεφαλής του συγκροτήματος Maneskin το οποίο προέκυψε αρνητικό, όπως διαπίστωσε η EBU.

Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε το θέμα λήξαν. Είμαστε θορυβημένοι από την ανακριβή παραφιλολογία που οδήγησε σε fake news τα οποία επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και επηρέασαν αδίκως το συγκρότημα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους Maneskin για μια ακόμη φορά και να τους ευχηθούμε τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με το μέλος μας από την Ιταλία, την RAI, στην παραγωγή μιας φαντασμαγορικής Eurovision εκεί την επόμενη χρονιά»

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Μένιος Φουρθιώτης: Πήγε στο Δρομοκαΐτειο αλλά οι γιατροί δεν του έκαναν τη χάρη

Next post

Τι ισχύει για τις εγκύους και τα εμβόλια: Πρέπει να εμβολιαστούν ή όχι;