μοδα-ομορφια

DIY: Η τέλεια συνταγή ομορφιάς για να μεγαλώσουν τα φρύδια σου

 

DIY: Η τέλεια συνταγή ομορφιάς για να μεγαλώσουν τα φρύδια σου

 

Με δύο απλά υλικά θα φτιάξεις ένα υπέροχο serum φρυδιών!

 

 

Τα φρύδια αποτελούν μια πολύ ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Αυτό όλες το γνωρίζουμε. Αρκεί ένα λάθος στην αφαίρεση τριχών για να χαλάσει το σχήμα τους και μαζί με αυτό και η εικόνα όλου του προσώπου μας. Κι αυτό, γιατί τα φρύδια είναι το κάδρο μας, είναι αυτά που τονίζουν σωστά τα μάτια μας ακόμη κι αν είμαστε άβαφες και άρα θέλουν μεγάλη προσοχή. Για την ακρίβεια, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ασχολείσαι εσύ καθόλου με το σχήμα τους. Να απευθύνεσαι σε brow expert, ώστε να είσαι σίγουρη πως έχεις το σωστό πάχος και frame στα φρύδια σου.

Τώρα θα μας πεις… Έκλεισαν τα κέντρα αισθητικής και οι brow artists λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τελειοποιήσεις τα φρύδια σου. Έχεις δίκιο! Μπορεί σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε να μην έχεις το τέλειο σχήμα και πάχος φρυδιών, αλλά υπάρχει τρόπος να τα φροντίσεις μόνη σου στο σπίτι. Όχι, δεν θα τα βγάλεις και δεν θα χρησιμοποιήσεις κανένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Θα τα βοηθήσεις απλώς να θρέψουν, να ενυδατωθούν και να μεγαλώσουν σωστά φτιάχνοντας την παρακάτω συνταγή ομορφιάς, η οποία είναι και πολύ εύκολη!

Θα χρειαστείς:

Καστορέλαιο

Έλαιο βιταμίνης Ε (3-4 κάψουλες)

Για να φτιάξεις το serum φρυδιών θα χρειαστείς ένα καθαρό δοχείο από μάσκαρα και το βουρτσάκι της. Γεμίζεις τα ¾ του δοχείου με καστορέλαιο, το υπόλοιπο ¼ με έλαιο βιταμίνης Ε και το serum σου είναι έτοιμο. Αυτό που έχεις να κάνεις από εκεί και πέρα είναι να παίρνεις μια μικρή ποσότητα με το βουρτσάκι και να χτενίζεις τα φρύδια σου με ανοδικές κινήσεις κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Αν το κάνεις αυτό για έναν μήνα θα δεις τεράστια διαφορά στην ποιότητα των τριχών, αλλά και στην ανάπτυξή τους. Κι αυτό, γιατί το καστορέλαιο θρέφει και δυναμώνει την τρίχα, ενώ το έλαιο βιταμίνης Ε- χάρη στα αντιοξειδωτικά οφέλη του- τη βοηθά να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πώς να διώξω τα κιλά της καραντίνας;

Next post

Πώς φτιάχνουμε γκανάς