αρχικη σελιδα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ , ΣΑΜΑΡΑ . ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΠΑΠ ……….

300
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε χθες πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής,  διερευνώντας  την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των Μνημονίων και της επιτήρησης, καθώς και κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή των Μνημονίων.
Τέσσερις κρίσιμες περιόδους από τον Οκτώβριο του 2009 -δηλαδή από την περίοδο της κυβένρησης Παπανδρέου και όχι Καραμανλή καταλαμβάνει η πρόταση που κατέθεσε χθες το βράδυ (31/3/2016), ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνια.
Την απόφαση για την κατάθεση της πρότασης ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστος Μαντάς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του προεδρείου της ΚΟ που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Η πρώτη περίοδος αφορά στο διάστημα Οκτώβριος 2009 – Μάιος 2010, δηλαδή έρευνα για την υπαγωγή στο Μνημόνιο (1η δανειακή σύμβαση). Η δεύτερη περίοδος αφορά στο διάστημα Μάιος 2010 – Νοέμβριος 2011, δηλαδή τη 2η δανειακή σύμβαση. Η τρίτη περίοδος αφορά στο διάστημα Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012, δηλαδή το PSI και η τέταρτη περίοδος το διάστημα από τον Μάιο του 2012 και εντεύθεν.
Μετά την πρόταση της εξεταστικής επιτροπής είχαμε την σύλληψη του Αντώνη Σαμαρά, Ελευθέριου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου ως υπεύθυνοι για την εισαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ που είχε ως αποτέλεσμα την υπαγωγή στα Μνημόνια που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πώς θα καταλάβετε ότι είστε στη σωστή σχέση

Next post

Πέθανε στα 117 η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου - Πριν όμως αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας της!