Κοσμος

νεαρός παρευρέθηκε στην κηδεία του καλύτερου φίλου του με ένα κίτρινο φόρεμα. Περιμένετε όμως μέχρι να μάθετε το γιατί…

 
Πριν φύγει για το Αφγανιστάν, ο Βρετανός στρατιώτης Kevin Elliot έκανε μια αστεία συμφωνία με τον καλύτερο φίλο του, τον Barry Delaney. Ο Elliot τον έβαλε να υποσχεθεί πως αν δεν τα κατάφερνε να γυρίσει από τον πόλεμο, ο Delaney θα έπρεπε να έρθει στην κηδεία του φορώντας το πιο άσχημο φόρεμα που θα μπορούσε να βρει. Ο κολλητός του είχε συμφωνήσει τότε, θεωρώντας το μια απλά φάρσα. Να, όμως που η ζωή τα έφερε έτσι και τρία χρόνια μετά από τη συμφωνία τους, ο κολλητός του τήρησε την υπόσχεσή του.
 Φόρεσε αυτό το κίτρινο φωσφοριζέ φόρεμα στην κηδεία του φίλου του. Ο λόγος;  Με διέλυσε… – διαφορετικό
Ο στρατιώτης είχε κρατήσει επαφή με τον φίλο του και η φιλία τους είχε γίνει ακόμα δυνατότερη. Τότε ήρθαν τα συνταρακτικά νέα. Είχε σκοτωθεί στην ώρα του καθήκοντος.
Όταν ήρθε η στιγμή της κηδείας, ο Delaney θυμήθηκε την υπόσχεση. Ήπιε το ποτό του αγαπημένου του φίλου, κάνοντας μια πρόποση στη θύμησή του και φόρεσε το πιο γελοίο φόρεμα που θα μπορούσε να βρει ποτέ. Και φυσικά, ένα ζευγάρι ροζ φωσφορούχες κάλτσες.
Αυτός ο νεαρός παρευρέθηκε στην κηδεία του καλύτερου φίλου του με ένα κίτρινο φόρεμα. Περιμένετε όμως μέχρι να μάθετε το γιατί…
Μπορεί το γελοίο φόρεμα να έκανε τελείως κωμική τη σκηνή, αλλά όλοι εκείνοι που ήξεραν την ιστορία των δυο φίλων, εκτίμησαν το κουράγιο και την αγάπη του Delaney, που μέχρι την τελευταία στιγμή τίμησε τον φίλο του.
Γιατί, μπροστά στην θυσία του στρατιώτη, όλα τα άλλα, ακόμα και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, φαντάζουν ελάχιστα.
Φόρεσε αυτό το κίτρινο φωσφοριζέ φόρεμα στην κηδεία του φίλου του. Ο λόγος;  Με διέλυσε… – διαφορετικό
iaforetiko.gr
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Δευτέρα

Next post

Το πιο εύκολο και λαχταριστό σουφλέ ζυμαρικών! Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψει όλη η οικογένεια!