χρησιμα

Δεν βάλατε αποσμητικό; – Να τι μπορείτε να κάνετε την τελευταία στιγμή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετοιμάζεστε να βγείτε από το σπίτι και συνειδητοποιήσατε την τελευταία στιγμή ότι σας έχει τελειώσει το αποσμητικό…

Ανησυχείτε ότι εν μέσω καλοκαιριού, που όλοι ιδρώνουμε περισσότερο, το σώμα σας και ειδικά οι μασχάλες σας θα μυρίζουν άσχημα και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους;

Υπάρχει σύμφωνα με το iatropedia, μία πολύ απλή λύση, που αν και προσωρινή, είναι πολύ αποτελεσματική στο να περιορίσετε την δυσοσμία από τον ιδρώτα πριν καν βγείτε από το σπίτι.

 

 

 
Η λύση είναι το απολυμαντικό τζελ για τα χέρια! Ιδεατά θα πρέπει να είναι ένα τζελ χωρίς πρόσθετο άρωμα, αλλά ουσιαστικά κάθε τύπος απολυμαντικού θα κάνει την δουλειά για την οποία (εκτάκτως!) το θέλετε.

Βάλτε λίγη ποσότητα στο χέρι σας και εφαρμόστε το σε κάθε μασχάλη ξεχωριστά. Αφήστε το μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει από τον αέρα.

Η δυσοσμία του σώματος προκαλείται από βακτήρια στην επιδερμίδα τα οποία διασπούν τα μόρια του ιδρώτα και από αυτήν τη διαδικασία προκύπτει ένα “ένοχο” υποπροϊόν: πτητικά αέρια που είναι δύσοσμα.

Το αλκοόλ που περιέχουν τα απολυμαντικά χεριών θα σκοτώσει αυτά τα βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει τον ιδρώτα να εξατμιστεί ταχύτερα!
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

η καλύτερη θεραπεία για τα άσχημα συμπτώματα του hangover...

Next post

Τι μέρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει και θα πάθεις πλάκα!