Κοσμος

Νέο κρούσμα με Λυκάνθρωπο στη Βραζιλία! (Εικόνα)

nk-598959

Μια φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στην ανατολική Βραζιλία και δείχνει ένα πλάσμα με τη μορφή Λυκάνθρωπου, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Κάμερα ασφαλείας στην πόλη Σελάντια, εντόπισε τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής ένα πλάσμα, το οποίο κινούνταν με ταχύτητα και είχε τη μορφή λυκάνθρωπου.

Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν στους Λυκάνθρωπους και δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις για την παρουσία τους στη χώρα. Θεωρούν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε Λυκάνθρωπο αν είναι το 7ο αρσενικό παιδί μιας οικογένειας και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν το παιδί κλείσει το 13ο έτος της ηλικίας του.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απασχολεί τον βραζιλιάνικο Τύπο ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη θέση. Πάντως δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια ακόμη φωτογραφία με το πτώμα ενός Λυκάνθρωπου στη βορειοανατολική Βραζιλία ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 υπήρξε και ένα βίντεο με ένα πλάσμα στην περιοχή του Σάο Κονσάλο ντος Κάμπος, το οποίο έδειχνε ένα τριχωτό πλάσμα σε μια αυλή.Τότε μάλιστα είχε απαγορευθεί η κυκλοφορία στην πόλη για τρεις ημέρες.
nk-598959 1

tonwtiko.com

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Παίρνει την οδοντόβουρτσα την βουτάει σε κάρβουνο και πλένει τα δόντια. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!

Next post

Ενυδατώστε το δέρμα σας με αλεύρι, μέλι και ροδόνερο!