Γλυκα

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ………

ΥΛΙΚΑ:
2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΙΣΕΣΤΕ

3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ(2 1/2 +1/2)

6 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
75-100ΓΡ ΒΙΤΑΜ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.


 ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΝΙΣΕΣΤΕ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ,ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟΥ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ.

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΒΡΑΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ Η ΣΕ ΠΥΡΕΞ.

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ Η ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.

 

be2news.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Αντιμετωπίστε τις ημικρανίες εναλλακτικά

Next post

Τα γένια βλάπτουν την υγεία