μοδα-ομορφια

Aνατροπή: Φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα

Aνατροπή: Φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα

 

 

 

To eyeliner έχει γίνει ακόμα πιο trendy φέτος, ειδικότερα στα fashion shows που παρακολουθήσαμε για την χειμερινή σεζόν. Φαίνεται, ωστόσο ότι ακόμα μια τάση εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι στα social media.

Πρόκειται για το Reverse Eyeliner Trend και όπως φαίνεται, φέτος θα βάλεις το eyeliner ανάποδα! Αντί να τραβήξεις την κλασική γραμμή στο πάνω βλέφαρο, την κάνεις στο κάτω.

Όπως φαίνεται, είναι πολύ πιο εύκολη από την κλασική εφαρμογή, καθώς δεν χρειάζεται να είναι “τέλεια” η γραμμή που θα κάνεις. Απλώς, ακολουθείς τη ρίζα των βλεφαρίδων και τραβάς προς τα πάνω την γραμμή όπως θα έκανες και με το κλασικό eyeliner.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαλακό μολύβι, ή ακόμα και την αγαπημένη σου σκιά για να το κάνεις και έτσι θα το απλώσεις πολύ πιο εύκολα. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα ανάλογα με την διάθεσή σου και να επιλέξεις όποιο σου αρέσει, παλ ή έντονο, neon ή με strass και αυτό είναι το ωραίο. Για πιο έντονο look, μπορείς να το συνδυάσεις και με διαφορετικό χρώμα σκιάς στο πάνω βλέφαρο.

Εμείς σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

 

https://www.pink.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» και παίρνει θέση υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Next post

Πως θα αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες