διαφορα

9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα

 

Αποτέλεσμα εικόνας για 9 Λόγοι για τους Οποίους οι Πόρτες στις Δημόσιες Τουαλέτες δεν Φτάνουν στο Πάτωμα

 

 

Μια δημόσια τουαλέτα σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Όταν την χρησιμοποιείτε σε μεγάλη ανάγκη, θα έχετε μάλλον αναρωτηθεί γιατί οι πόρτες δεν φτάνουν στο πάτωμα και γιατί σας εμποδίζουν να κάνετε την ανάγκη σας πιο ιδιωτικά;

Η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται για να σας ενοχλήσει. Υπάρχουν πραγματικά 9 πολύ καλοί λόγοι για αυτό και εμείς θα σας τους δείξουμε.

Είναι πιο εύκολο να καθαριστεί.

Λόγω της ανάγκης για δημόσιες τουαλέτες, είναι απαραίτητο να πλένονται πολλές φορές την ημέρα. Το κενό στο κάτω μέρος κάνει πολύ πιο εύκολο και ταχύτερο για τον καθαρισμό τους.

Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορείτε εύκολα να λάβετε βοήθεια.

Σε μια πλήρως κλειστή τουαλέτα, αν ένα άτομο λιποθυμούσε ή είχε πρόβλημα υγείας που θα το άφηνε αναίσθητο, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος πριν κάποιος το παρατηρήσει. Αντ’ αυτού, θα ήταν ευκολότερο να παρατηρήσετε ένα άτομο που λιποθύμησε με το κενό στο κάτω μέρος. Επίσης, ο διάσωσής μπορεί να γλιστρήσει μέσα από το κενό και να ξεκλειδώσει την πόρτα από μέσα χωρίς να χρειαστεί να τη σπάσει.

Βοηθά στην πρόληψη ακατάλληλης συμπεριφοράς.

Η έλλειψη ιδιωτικότητας στις δημόσιες τουαλέτες εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν πρέπει. Το κενό της πόρτας προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ελέγχου και πρόληψης ακατάλληλης συμπεριφοράς.

Η κατασκευή είναι φθηνότερη.

Η κατασκευή πορτών από το δάπεδο έως το ταβάνι απαιτεί ακριβέστερο σχεδιασμό και χρήση διαφόρων υλικών, γεγονός που θα αυξήσει το συνολικό κόστος. Οπότε είναι αποδοτικότερη η αγορά και τοποθέτησης πορτών με κενά.

Υπάρχει καλύτερος εξαερισμός.

Σε μια κλειστή τουαλέτα γίνεται δύσκολο να εξαφανιστούν οι δυσάρεστες οσμές. Με το κενό πάνω και κάτω από την πόρτα, ο αέρας κυκλοφορεί πολύ καλύτερα και οι οσμές εξαφανίζονται πιο γρήγορα.

Είναι εύκολο να δούμε αν είναι κατειλημμένη.

Εάν η τουαλέτα είναι κλειστή, κινδυνεύουμε να βιώσουμε μια αμήχανη στιγμή όταν προσπαθούμε να ανοίξουμε μια κατειλημμένη τουαλέτα ή να κρατάμε την πόρτα από την άλλη πλευρά. Με το κενό κάτω από την πόρτα, ένα άτομο μπορεί να δει αν η τουαλέτα είναι κενή ή όχι.

Είναι μια πιθανή έξοδος διαφυγής.

Φανταστείτε ότι μπλοκάρει η κλειδαριά. Αν η τουαλέτα είναι τελείως κλειστή και ο χώρος πολύ θορυβώδης, θα περιμένετε ώρες μέχρι κάποιος να το παρατηρήσει. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα κενό, μπορείτε εύκολα να βγείτε έρποντας από κάτω.

Κάνει την ουρά να κινείται.

Όταν οι πόρτες δεν είναι πλήρως κλειστές, η έλλειψη ιδιωτικότητας κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι πρέπει να κάνουν την ανάγκη τους γρηγορότερα, γεγονός που επιταχύνει την κίνηση.

Μπορείτε να μοιραστείτε το χαρτί υγείας πιο εύκολα.

Σε όλους έχει συμβεί να συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι ξεμείνανε από χαρτί υγείας ενώ είναι στην τουαλέτα. Αν συμβεί αυτό σε μια δημόσια τουαλέτα, μπορείτε τουλάχιστον να ζητήσετε από το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας να σας δώσει λίγο χαρτί υγείας, αλλά εάν ξεμείνετε σε μια κλειστή τουαλέτα, κανείς δεν μπορεί να σας σώσει.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Φυσική μάσκα μπότοξ: Απομακρύνετε τις ρυτίδες και δείξτε νεότερες με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι

Next post

Μπορείτε να μαντέψετε ποια δεν είναι αληθινή οικογένεια; Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει πολλά για τις σχέσεις σας