top news

Υπόθεση Γραικού: Ο φονιάς είχε σκάψει τον λάκκο δύο μέρες πριν τη δολοφονία (Video)

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπόθεση Γραικού: Ο φονιάς είχε σκάψει τον λάκκο δύο μέρες πριν τη δολοφονία (Video)

 

 

Αποδομείται ο βασικός ισχυρισμός του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου του Δημήτρη Γραικού ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα «της κακιάς στιγμής», καθώς οι Αρχές φέρεται ότι έχουν εντοπίσει ευρήματα που αποκαλύπτουν πως ο λάκκος που έμελε να μετατραπεί σε τάφο για τον 61χρονο επιχειρηματία είχε ανοιχτεί μόλις δύο μέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία του.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τη χήρα και τα παιδιά του θύματος, επιστημονικά ευρήματα φανερώνουν πως ο κατηγορούμενος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του επιχειρηματία και κίνητρό του ήταν οι οικονομικές διαφορές.

 

«Όπως πληροφορήθηκα, τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν από το έγκλημα» αποκάλυψε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα στυγερό έγκλημα που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά του απρόοπτου εγκλήματος».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που έχει στην κατοχή της η οικογένεια τα οποία αποκαλύπτουν τις οικονομικές διαφορές θύτη και θύματος που, μάλιστα, φέρεται να ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ. Τα στοιχεία αυτά «καίνε» τον 46χρονο κατηγορούμενο ο οποίος αφενός υποστήριζε ότι ο θάνατος του 61χρονου ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος και επήλθε κατά τη μεταξύ τους συμπλοκή και αφετέρου αρνιόταν κατηγορηματικά την ύπαρξη μεγάλου χρέους, κάνοντας λόγο για… μικρού ύψους συναλλαγές!

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει εντοπίσει η οικογένεια, ο δράστης χρωστούσε 200.000 ευρώ» ανέφερε ο κ. Κούγιας και δήλωσε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για το αν ο κατηγορούμενος έδρασε μόνος.

Σε δηλώσεις της η χήρα του επιχειρηματία εξήγησε πως μετά το έγκλημα είχε πάει στην κτηνοτροφική μονάδα και σε συζήτηση με τον 46χρονο ιδιοκτήτη της εκείνος τη διαβεβαίωσε πως ό,τι χρωστάει θα της το δώσει/ «Με πήρε άλλη μια φορά τηλέφωνο για να μάθει για τις έρευνες για τον «φίλο του» τον Δημήτρη ενώ έπαιρνε αρκετά συχνά και άλλα πρόσωπα και ρωτούσε» ανέφερε η κυρία Γραικού.

Τα αδέρφια

Την ίδια ώρα, την επιθυμία να περάσουν οι τόνοι σε ό,τι αφορά την «ενδοοικογενειακή διαμάχη» ανάμεσα στη χήρα και στα αδέρφια του αδικοχαμένου επιχειρηματία δείχνουν και οι δυο πλευρές. «Δεν είναι προτεραιότητά μας οι μηνύσεις» τόνισε ο κ. Κούγιας διευκρινίζοντας ωστόσο ότι κάποιοι οφείλουν να ζητήσουν ακόμα και τώρα συγγνώμη από την κυρία Γραικού». «Ενώ έχει διευκρινιστεί πώς έγινε το έγκλημα, ποιος είναι ο δολοφόνος, και να μη βγαίνει κανείς να πει ένα ζεστό, ειλικρινές «συγγνώμη» προς την κυρία Γραικού και τα παιδιά της, που επί δύο χρόνια έζησαν ένα μαρτύριο;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος.

 

 

Πηγή: Espresso

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στη δίκη για τον θάνατό του

Next post

Άγιος Λουκάς Ιατρός: Ο συγκλονιστικός βίος και η πρώτη μεταμόσχευση σε ασθενή με νεφρική ανεπάρκεια