χρησιμα

Τύλιξε με αλουμινόχαρτα τα πόμολα από όλα τα συρτάρια – Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Τύλιξε με αλουμινόχαρτα τα πόμολα από όλα τα συρτάρια - Ο λόγος θα σας καταπλήξει

 

 

Τύλιξε με αλουμινόχαρτα τα πόμολα από όλα τα συρτάρια – Ο λόγος θα σας καταπλήξει

Απίστευτο!

 

 

 

Ως γνωστόν οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι πάμπολλες και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι από μια καινούρια. Τι μπορεί να κάνει όμως λίγο αλουμινόχαρτο τυλιγμένο στα πόμολα από τα συρτάρια; Αυτή δεν είναι η μόνη νέα ανακάλυψη που κάναμε σχετικά με το αλουμινόχαρτο, δείτε εδώ μερικές ακόμη χρήσεις του που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε.

Έστω λοιπόν ότι αποφασίζεις να βάψεις ένα δωμάτιο ή ένα έπιπλο αλλά δεν θέλεις να λερώσεις τα πόμολα ή τους μεντεσέδες ή ακόμη και τα πόδια μιας καρέκλας ή ενός τραπεζιού.

Τύλιξε τα όλα με αλουμινόχαρτο, που φοριέται και αφαιρείται εξίσου εύκολα. Στην επόμενη μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση που θα θελήσεις να κάνεις μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις ειδικά προστατευτικά, η λύση βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου.

αλουμινόχαρτα πόμολα συρτάρια
Τύλιξε με αλουμινόχαρτο ένα πιρούνι – Η σωτήρια λύση για το κάμπινγκ
Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα σπίτι μιας και είναι ένα πραγματικό εργαλείο! Οι χρήσεις του αμέτρητες και συνεχώς μαθαίνουμε κι άλλες που κάθε φορά μας αφήνουν άφωνους. Ωστόσο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τυλίξετε μία μία τις τούφες των μαλλιών σας με αλουμινόχαρτο!

αλουμινόχαρτα πόμολα συρτάρια

 

Μια ακόμη ανακαλύψαμε σήμερα και δεν γινόταν να μην τη μοιραστούμε μαζί σας.

Αν αποφάσισες αυτό το καλοκαίρι να κάνεις κάμπινγκ και σου δεν έχεις μαζί σου πιρούνι χρησιμοποιείς ένα κουτάλι, Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο τι μπορείς να κάνεις;

Η λύση είναι απλούστατη και βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.

Τυλίγεις λοιπόν ένα πιρούνι σφιχτά με ένα αλουμινόχαρτο και στο λεπτό έχεις ένα έτοιμο και πολύ χρηστικό κουτάλι! Πανέξυπνο;

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου που θα σας λύσουν τα χέρια!

 

πηγη

 

 

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Long Covid: Ένα βήμα πιο κοντά σε τεστ που την ανιχνεύουν

Next post

Σοφία Βογιατζάκη: Όταν βγήκε το «Είσαι το ταίρι μου.........»