Εποχιακές συνταγές

Τρίχρωμος κορμός παγωτό

Τρίχρωμος κορμός παγωτό | www.olivemagazine.gr

Τρίχρωμος κορμός παγωτό

 

 

Υλικά

  • Μερίδες:5-6
  • 1 συσκευασία Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 650 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φάκελος) Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Tips

  • Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

 

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και το χωρίζουμε σε τρία μέρη. Λιώνουμε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτουμε στο ένα μέρος, μαζί με το γλάσο σοκολάτας που περιέχεται στην συσκευασία. Λιώνουμε την Σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύουμε με το δεύτερο μέρος.

Βήμα 2

Σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζουμε γύρω-γύρω μεμβράνη, στρώνουμε το παγωτό σοκολάτα και το αφήνουμε μισή ώρα στην κατάψυξη να σταθεί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το παγωτό φράουλα και στο τέλος, με το παγωτό βανίλια. Το βάζουμε στην κατάψυξη, μέχρι να παγώσει, για περίπου 3 ώρες, ξεφορμάρουμε τραβώντας τη μεμβράνη και σερβίρουμε.

 

 

Τρίχρωμος κορμός παγωτό

https://www.olivemagazine.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής - Από 1η Ιουλίου μπαίνει πλαφόν στις τιμές χονδρικής της ηλεκτρικής ενέργειας

Next post

Power Pass: Τα «μυστικά» για να πάρετε την επιδότηση ρεύματος έως 600 ευρώ