Αλμυρες συνταγές

«Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού»: Το κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας

Το φιλέτο του φτωχού: Ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!  (Βίντεο)

«Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού»: Το κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας

 

«Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού»: Το κόλπο των ειδικών

Εάν θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι το κρέας όπως το τρώτε μαλακό και στο εστιατόριο, τότε σας έχουμε την λύση. Δεν απαιτεί καμία απολύτως δεξιότητα και είναι πολύ εύκολο.

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του.

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.

«Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού»: Το κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας

Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

Το κόλπο που προτείνει ο ειδικός για «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού»:

 

Μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής χοιρινού κρέατος έκλεισε μετά από 240 κρούσματα κορωνοϊού!

Πανικός επικρατεί στις ΗΠΑ, με ένα εργοστάσιο παραγωγής χοιρινού κρέατος να κλείνει, ύστερα από επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, που βρέθηκαν σε 240 εργάτες.

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Smithfield Foods, της οποίας το εν λόγω εργοστάσιο βρίσκεται στην Νότια Ντακότα, ενώ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παραγωγή κρέατος στις ΗΠΑ, κατέχοντας το 4-5% του συνόλου της παραγωγής, παρέχοντας περίπου 130 εκατομμύρια μερίδες το μήνα, δηλαδή 18 εκατομμύρια την ημέρα, τόνισε πως η κατάσταση είναι επικίνδυνη και, κάπως έτσι, η εγκατάσταση κλείνει.

Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην παραγωγή κρέατος, την ώρα που οι ΗΠΑ μαστίζονται από τον φονικό ιό. «Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το κλείσιμο κι άλλων πρωτεϊνικών εργοστασίων στην χώρα, μας οδηγεί στο να έχουμε πρόβλημα στο απόθεμα κρέατος», επεσήμανε ο Κένεθ Σάλιβαν, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είναι απίθανο να γεμίζουν τα ράφια στα μαγαζιά, αν δε δουλεύουν τα εργοστάσια».

Ο ίδιος, πάντως, θέλησε παρά την ανακοίνωση για κλείσιμο του εργοστασίου επ’ αόριστον, να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως «πιστεύουμε, ότι είναι υποχρεώσή μας η παροχή τροφής για την χώρα περισσότερο από ποτέ».

Το καλό νέο, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο κορωνοϊός έχει μεταδοθεί μέσω των φαγητών ή των πακέτων, σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, κάτι που μειώνει κατά κάποιο τρόπο την ανησυχία για το εν λόγω ζήτημα.

 

https://www.i-diakopes.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ελένη Πετρουλάκη: Το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Ίλια Ίβιτς

Next post

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Σταύρος Θεοδωράκης περιγράφει πώς έγινε η συνέντευξη