διαφορα

Το σeξουαλικό όνειρο που βλέπει το 92% των ανδρών

Το 92%των ανδρών βλέπουν αυτό το σεξουαλικό όνειρο - Healthstories.gr -  υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις,  αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,

 

Με την μελέτη των ονείρων έχουν ασχοληθεί σπουδαίοι επιστήμονες και πλέον όλοι αποδέχονται ότι για κάποιο λόγο βλέπουμε συγκεκριμένα όνειρα και όλα έχουν μια λογική εξήγηση.
Σε μια νέα έρευνα που έγινε μετά το πρώτο lockdown παγκοσμίως έδειξε ότι η πανδημία επηρέασε τα όνειρα μας και κυρίως τα όνειρα ερωtικής φύσεως.

Η αγωνία για το μέλλον, οι σκέψεις για το αν οι αποφάσεις μας εώς τώρα είναι σωστές, η αναγκαστική συμβίωση με τον σύντροφό μας σε συνθήκες που δεν είχαμε ξαναζήσει φαίνεται ότι επηρέασε τον ψυχικό μας κόσμο και αυτό αποτυπώθηκε στα όνειρά μας.

 

Τα 3 χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα που υποδηλώνουν ότι έρχεται συχνά σε  σεξουαλική επαφή | E-Report

 

 

 

Όσον αφορά τα ερωtικά όνειρα που είδαν άνδρες και γυναίκες, το 92% είδε ότι κάνει σeξ με κάποια πρώην, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ήταν 54%.

Το πιο διαδεδομένο όνειρο στις γυναίκες ήταν η ερωtική επαφή με κάποιον φίλο ή συνάδελφο.

Οι ψυχολόγοι εξηγούν ότι τα όνειρα που αφορούν πρώην δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μας λείπει ο πρώην, αλλά μπορεί να μας λείπουν ορισμένες πτυχές της σχέσης όπως η οικειότητα και η εμπιστοσύνη.

 

 

 

Ονειροκρίτης Σεξ | Ερμηνεία ονείρου

https://www.e-radio.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Κρατερός Κατσούλης: Το πρόβλημα υγείας που άλλαξε τη ζωή του

Next post

«Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο και με βίασε στα 12 μου»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σουβάρι