εναλλακτικες θεραπειες

Το ρόφημα που καθαρίζει τους πνεύμονες και πρέπει να δοκιμάσει όποιος καπνίζει ή έχει καπνίσει έστω και μια φορά στη ζωή του

Το ρόφημα που καθαρίζει τους πνεύμονες και πρέπει να δοκιμάσει όποιος καπνίζει ή έχει καπνίσει έστω και μια φορά στη ζωή του

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι αναμφισβήτητα η πιο θανατηφόρα συνήθεια του πλανήτη. Αυτό δεν σταματά πολλούς από εμάς από το να καπνίζουμε, όμως. Πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρουν από προβλήματα υγείας που προκαλούνται από το κάπνισμα. Για κάθε άτομο που σκοτώνει, τουλάχιστον 30 άνθρωποι ζουν με μια σοβαρή ασθένεια που συνδέεται με το κάπνισμα.

Η ζημιά που κάνει στους πνεύμονές σας είναι συχνά σοβαρή και μη αναστρέψιμη. Αλλά καπνιστές και πρώην καπνιστές, είστε τυχεροί! Υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας από αυτές τις τοξίνες.

Τι υπάρχει μέσα σε αυτό το ρόφημα;

Τρία κύρια συστατικά κάνουν όλη τη δουλειά σε αυτό το ρόφημα: ο κουρκουμάς, το τζίντζερ και το κρεμμύδι. Και τα τρία είναι γεμάτα με οφέλη για την υγεία, αλλά σε συνδυασμό αποτελούν ένα ισχυρό καθαριστικό των πνευμόνων.

Ο κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό από την Ινδία που είναι ευρέως γνωστός για το έντονο χρυσό χρώμα του. Είναι επίσης γνωστό για τα οφέλη για την υγεία, αφού είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες και έχει αντικαρκινικές, αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες. Εάν αυτό μπαχαρικό δεν αποτελεί ήδη μέρος της καθημερινής ζωής σας, θα πρέπει να γίνει!

Το τζίντζερ συχνά χρησιμοποιείται για την επίλυση των στομαχικών διαταραχών, αλλά μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα. Ένα, ειδικότερα, είναι η δυνατότητα να μειώνει την περίσσεια βλέννα στους πνεύμονές σας, που μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα του καπνίσματος.

Τέλος, τα κρεμμύδια έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ορισμένων καρκίνων, κι έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να αναστείλουν την περαιτέρω ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Πώς θα το φτιάξετε…

Υλικά

Προετοιμασία

Μπορεί το κάπνισμα να είναι εθιστικό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να το κόψετε. Δοκιμάστε αυτό το ρόφημα και βελτιώστε το αναπνευστικό σας σύστημα. 

Πηγή: www.diaforetiko.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

5 καθημερινές συνήθειες που προκαλούν πτώση στήθους

Next post

Οδηγίες για τέλειο ψήσιμο.