Ερευνες

Το πείραμα με το κινητό στην κρεβατοκάμαρα

Διακοπές χωρίς Wi-Fi για περισσότερο σεξ | clickatlife

 

 

 

65% των Αμερικανών κοιμάται με το κινητό τηλέφωνο δίπλα στο μαξιλάρι τους. 80% ακριβώς πριν πέσουν για ύπνο κοιτούν τα social media. Και αν νομίζετε ότι αυτή η συνήθεια είναι αθώα δείτε το παρακάτω πείραμα που πραγματοποιήθηκε από την ερευνήτρια, Nicola Hughes.

Η ερευνήτρια παρατήρησε από τη στιγμή που αγόρασε smartphones εμφάνισε αύξηση σφυγμών, βραδινές ανησυχίες και οι ώρες του ύπνου της μειώθηκαν.

Διαβάζοντας μια σχετική έρευνα για την επιρροή των κινητών τηλεφώνων στη ποιότητα του ύπνου μας αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα.

95 άτομα πήραν μέρος στο πείραμα. Οι 49 άφησαν το τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο, οι 46 το είχαν ακριβώς δίπλα τους.

Μόλις σε μία εβδομάδα τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά. Οι 49 που άφησαν το κινητό τους εκτός κρεβατοκάμαρας, ξυπνούσαν ξεκούραστοι, οι καρδιακοί παλμοί ήταν σε κανονικά επίπεδα, και το άγχος τους μειώθηκε. Ενώ παρουσίασαν και σημάδια αποστροφής προς την υπερβολική χρήση των social media.

Οι υπόλοιποι συνέχισαν να ξυπνούν μέσα στη νύχτα, με ένα 70% αυτών να κοιτούν ξανά την οθόνη του κινητού, ενώ ο ποιοτικός ύπνος, ο βαθύς ήταν πολύ μικρότερος από αυτών που δεν είχαν το κινητό τους κοντά.

 

 

https://www.e-radio.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Το πεντανόστιμο φαγητό που μπλοκάρει τη στυση

Next post

Έψαχνε την κόρη της και αποκάλυψε έναν βιαστή και δολοφόνο