διαφορα

Το αποκαλυπτικό φόρεμα ελληνίδας ηθοποιού που προκάλεσε εισαγγελικη παρέμβαση

 

Το αποκαλυπτικό φόρεμα ελληνίδας ηθοποιού που προκάλεσε εισαγγελικη παρέμβαση

 

 

Ένας θεσμός με πολύ μεγαλύτερη αίγλη από ότι έχει σήμερα, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τη δεκαετία του 1960 έκρυβε μια αναπάντεχη τροπή, που σήμερα μας ακούγεται εξωφρενική.

Την εβδομάδα που η συμπρωτεύουσα φιλοξενούσε το Φεστιβάλ, η πόλη γέμιζε με διάσημους και αγαπητούς ηθοποιούς, όπου το κοινό σχημάτιζε ουρές για να τους δει και να ζητήσει ένα αυτόγραφο.

 

 

Το 1964 καλεσμένες του Φεστιβάλ ήταν η Κατερινά Τσοπέη εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς και μαζί της ήταν και η αντίστοιχη βασίλισσα ομορφιάς των ΗΠΑ. Χωρίς να ξέρουμε πως, διαδόθηκε μια φήμη ότι οι δύο όμορφες παρουσίες θα εμφανιστούν με σκανδαλώση για την εποχή εμφάνιση, αλλά οι δύο κυρίες τους απογοήτευσαν, αφού το ντύσιμο τους ήταν κομψό και συντηρητικό.

Όμως ενώ όλοι περίμεναν τις δύο εστεμμένες για να δημιουγήσουν θέμα, η Ελένη Ανουσάκη εμφανίζεται με ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που σόκαρε τους συντηρητικούς θεσμούς, και κατέληξε σε παρέμβαση Εισαγγελέα.

Η πανέμορφη και νεαρή τότε ηθοποιός, ήταν μόλις 20 ετών, αλλά είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της στα “Κόκκινα Φανάρια” ούτε που φανταζόταν ότι αντί για το κόκκινο χαλί θα περπατούσε στα κρατητήρια της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Το επιχείρημα που θα πείσει όσους διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Next post

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που ανακάλυψε η NASA