Κοσμος

Του έκανε το αυτοκίνητο… καλοκαιρινό επειδή ………. (vid)

Του έκανε το αυτοκίνητο... καλοκαιρινό επειδή εμβολιάστηκε (vid) | PLUS by  gazzetta

Του έκανε το αυτοκίνητο… καλοκαιρινό επειδή εμβολιάστηκε (vid)

Του έκανε το αυτοκίνητο... καλοκαιρινό επειδή εμβολιάστηκε (vid) | PLUS by  gazzetta

 

 

Σε έξαλλη κατάσταση ένας άντρας στην Αυστραλία έσπασε το αυτοκίνητο ενός αγνώστου με αφορμή τα εμβόλια.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Αυστραλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό ένας εξαγριωμένος άντρας, ο οποίος αποδεικνύεται αντιεμβολιαστής κάνει γυαλιά καρφιά ένα αυτοκίνητο, επιπλήττοντας τον οδηγό επειδή εμβολιάστηκε.

Ο εξαγριωμένος Αυστραλός εμφανίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει σε ένα οδηγό και να του χτυπάει με ένα μπούμερανγκ το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού και τον πλαϊνό καθρέφτη.

Στη συνέχεια του σπάει το μπούμερανγκ και αυτό τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο. «Έσπασε το μπούμερανγκ μου», είπε και εμφανίστηκε με ένα δεύτερο. Χτυπάει με δύναμη τον πλαϊνό καθρέφτη και τελικά καταφέρνει να τον σπάσει. Παράλληλα, βρίζει χυδαία τον οδηγό.

Λίγο αργότερα μετά από αρκετά χτυπήματα σπάει με την παλάμη του και το παρμπρίζ και αποκαλεί «ηλίθιο» τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται σοκαρισμένος. Του χτυπάει το τιμόνι και του τραβάει την μπλούζα του λέγοντάς του: «Έχεις κάνει και τα δύο εμβόλια που σου κοστίζουν μια ζωή». Ο οδηγός του λέει να τον αφήσει ήσυχο και τότε ο εξαγριωμένος Αυστραλός απομακρύνεται.

 

 

https://www.gazzetta.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Οι 3 λόγοι που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό ως ξυπνητήρι

Next post

Σύβοτα: Γυναίκα σκ0τwθhκε κάνοντας αλεξίπτωτο - Το μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα