διαφορα

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Αύγουστο

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Αύγουστο

 

Κριός

Είστε έτοιμοι να γίνετε πιο υγιείς και πιο σοφοί στις επιλογές σας; Η Αφροδίτη επισκέπτεται τον έκτο οίκο σας, της υγείας, και αποφασίζετε να πάτε στο γυμναστήριο, να υιοθετήσετε μια πιο υγιή διατροφή, να περιορίσετε τις καταχρήσεις. Τώρα έχετε δίπλα σας ανθρώπους σοβαρούς οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν στις δυσκολίες της ζωής και συναδέλφους, που σας συμπαραστέκονται. Αισθάνεστε άγχος στη ζωή σας; Με τον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, μπορεί να χρειαστεί να απομακρύνετε ορισμένες περιοριστικές πεποιθήσεις που παρεμποδίζουν την υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Το επεκτατικό μυαλό σας μπορεί να βρει τρόπους για να μην αισθάνεστε σωματικά και ψυχικά καταπονημένοι, αλλάξτε λοιπόν τις προτεραιότητές σας.

Με τη νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, ανάβουν τα πάθη σας και η λίμπιντό σας, με ένα σαγηνευτικό χαμόγελο αποπλανάτε το αντικείμενο του πόθου σας. Ένα νέο εξάμηνο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας κι εσείς βρίσκεστε αγκαλιά με μια νέα αγάπη ή έχετε μια σαφέστερη εικόνα όσον αφορά αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από μια σχέση. Είστε σε σχέση; Με τη χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεσή σας διορθώνετε τις ρωγμές, φέρνετε ένα φρέσκο αέρα στη σχέση σας και αποτρέπετε το χωρισμό. Οι φλόγες του πάθους ανάβουν γρήγορα και οι σκέψεις σας στρέφονται στη σοβαρή δέσμευση.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να φέρει έναν ξαφνικό ανασχηματισμό στον κοινωνικό και φιλικό κύκλο σας. Αν κάποιος πραγματικά δεν προορίζεται να είναι μέλος της ομάδας σας ή δεν είναι έμπιστος φίλος σας, θα το μάθετε τώρα. Το φεγγάρι θα «επισκιάσει» τους ανθρώπους που δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Οι καλές ειδήσεις τώρα: αυτά τα άτομα που σας είχαν αποστραγγίσει συναισθηματικά με την ανειλικρίνειά τους ή σας είχαν κλέψει τη δόξα στην εργασία σας, θα μπορούσαν ξαφνικά να αποχωρήσουν από την εταιρεία σας ή να μετακινηθούν σε άλλη θέση. Αφήστε το σύμπαν να ασχοληθεί με αυτούς και παρακολουθήστε τις εξελίξεις από μακριά.

Ταύρος

Μήπως είχατε αμφιβολίες για τα συναισθήματα του αγαπημένου σας; Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, επαναφέρει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη σχέση σας, διεκδικείτε την αγάπη που μπορεί να σας προσφέρει σιγουριά. Θα μπορούσε να υπάρξει μια εγκυμοσύνη και προχωράτε σε ένα πιο υγιές, πιο ειλικρινές κεφάλαιο στη σχέση σας. Απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα σε σχέση με χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους δημιουργεί ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των ακινήτων και των κοινών οικονομικών πόρων. Όλα τα χρήματα ή τα περιουσιακά στοιχεία που μοιράζεστε με την οικογένεια, τον/τη σύζυγό σας ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη υπόκεινται σε ανατροπές, τα πράγματα γίνονται ρευστά.

Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είχατε απομακρυνθεί από κάποιους, ενώνετε και πάλι τις καρδιές σας. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να θέσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια, να κάνετε προς τα πίσω σε μια παλιά διαφωνία και να δώσετε και πάλι τα χέρια. Εάν ήσασταν απασχολημένοι με την εργασία σας, το φεγγάρι σας ζητά να δώσετε προσοχή στην προσωπική σας ζωή. Συμβουλή: Δε χρειάζεται να αγωνίζεστε να είστε ο ηγέτης, ο αρχηγός στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Γίνετε πιο δημιουργικοί στο σπίτι σας με τη διακόσμησή του, επισκεφτείτε ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχετε να δείτε καιρό ή συζητήστε με τον αγαπημένο σας για έναν απόγονο.

Προχωράτε σε μια ηγετική θέση στην καριέρα σας ή αποφασίζετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, οδεύετε σε μια νέα πορεία ή σε ένα αμετάκλητο τέλος στην υπάρχουσα εργασία σας. Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προκαλώντας απότομες αλλαγές στο πώς θα κερδίσετε τα προς το ζην. Θα μπορούσατε να εκτοξευτείτε στην επιθυμητή επαγγελματική σας πορεία και αλλάζει η ζωή σας. Συνειδητοποιήστε τι θέλετε να επιτύχετε, παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη μιας σειράς εκλείψεων που θα αγγίξουν τον τομέα της καριέρας σας και των μακροπρόθεσμων στόχων της ζωής σας. Έτοιμοι; Προσδεθείτε!

Δίδυμοι

Συνδυάστε την κοινωνική σας ζωή με δραστηριότητες που σας ηρεμούν και βρεθείτε με ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σας. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων, ίσως πουλήσετε ένα σπίτι ή απλά διακοσμήσετε το ήδη υπάρχον, θέλετε να κάνετε το εσωτερικό του πιο όμορφο και άνετο. Όμως, παράλληλα νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε την αυτονομία σας στους γύρω σας και αυτό σας εμποδίσει από τη χαρά της αρμονίας και της ισορροπίας, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύει τον εγωισμό, την έπαρση και την αδιαλλαξία σας. Μπορείτε να συμβιβαστείτε, όμως ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα πρότυπά σας.

Με τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, είστε αποτελεσματικοί στην επικοινωνία και στις πωλήσεις, υπερέχετε αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που περιλαμβάνει τη διδασκαλία ή την επιστημονική κατάρτιση. Άφθονη διασκέδαση αλλά και χαρούμενοι άνθρωποι σας περιβάλουν, ξέρετε πώς να αγγίξετε την ψυχή των άλλων μόνο με μια λέξη σας. Πάτε σε μια γειτονιά που έχει πολιτιστικές εκδηλώσεις και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όχι μόνο θα σβήσετε τη δίψα σας για πνευματική διέγερση, αλλά θα κάνετε και νέες γνωριμίες, που θα σας ενθουσιάσουν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας θα μπορούσε να σας ωθήσει να πείτε ξαφνικά και χωρίς προσεκτική εξέταση λόγια που δεν εννοείτε. Ίσως ακόμα διασπείρετε σε ένα ευρύ κοινό κάποιες λυπηρές πληροφορίες ή ακόμα και ανυπόστατες φήμες. Θα μπορούσε επίσης να σας παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία, ερωτική ή επαγγελματική, μέσω κάποιου που ζει μακριά σας ή ακόμα και να ταξιδέψετε στα πέρατα της γης. Οι εκλείψεις απαιτούν γρήγορη δράση, έτσι ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και ανανεώστε το διαβατήριό σας. Θα μπορούσατε να βρεθείτε σε ένα αεροπλάνο νωρίτερα από ό,τι νομίζετε!

Καρκίνος

Γοητεύετε μόνο με τα λόγια σας. Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας χαρίζει τα δώρα της πειθούς και της ευγλωττίας, οπότε είναι ένας ευνοϊκός μήνας για πωλήσεις, παρουσιάσεις και σημαντικές συναντήσεις. Θα μπορούσατε να λάβετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις μέσω τηλεφώνου ή των κοινωνικών δικτύων, τα οποία ίσως αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, νιώθετε σωματικά και ψυχικά καταπονημένοι για να προλάβετε τις προθεσμίες και τις απαιτήσεις στην εργασία σας. Ναι, μπορεί οι άλλοι να έχουν αξιώσεις από σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτώνεστε για να ολοκληρώσετε τα πάντα. Είστε άνθρωπος. Ζητήστε περισσότερη ευελιξία ή απευθυνθείτε σε κάποιον να σας βοηθήσει!

Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, γίνεστε πιο πρακτικοί, λογικοί και προσγειωμένοι, βρίσκετε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ξέρετε τι θέλετε αλλά πώς σκοπεύετε να πάρετε αυτό που θέλετε; Αυτή η χαρούμενη και παράλληλα λογική επιρροή του φεγγαριού, σας βοηθά να σχεδιάσετε μια σταθερή οικονομική πορεία, βάζετε πρόγραμμα στις οικονομικές υποχρεώσεις σας, έχετε την έμπνευση να ξεκινήσετε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα. Δε βιάζεστε, αλλά αργά και μεθοδικά ψάχνετε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας με μια νέα πηγή εισοδήματος. Στους επόμενους έξι μήνες θα έχει αυξηθεί ο τραπεζικός σας λογαριασμός.

Αν είχατε ήδη κάνει συνομιλίες για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για επαγγελματικούς λόγους ή θέλατε να επενδύσετε τα χρήματά σας ή να συνεργαστείτε με τους άλλους για ένα έργο με σκοπό τα αμοιβαία κέρδη, η Σεληνιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, στέλνει ένα λαμπρό φως σε τυχόν πιθανές παγίδες. Αν η συνεργασία σας (ή η ερωτική σχέση σας) είναι στέρεα, θα πετάξετε με τα φτερά του φεγγαριού. Αν δεν είναι, θα πρέπει είτε να επανεκτιμήσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Ίσως χρειαστεί να ψάξετε κάποια πράγματα λίγο περισσότερο πριν ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα άλλο πρόσωπο ή πάρετε δάνειο από μια τράπεζα

Λέων

Είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί, βάζετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μια νέα εργασία ή μια νέα πηγή εσόδων ενισχύει τα οικονομικά σας, είστε απίστευτα παραγωγικοί και ίσως δείτε τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας. Θέτετε προτεραιότητες και βάζετε πρόγραμμα στη ζωή σας τώρα. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσε να επισπεύσει την άφιξη ενός νέου έρωτα, καθώς δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους θαυμαστές σας. Με τη λάγνα, ερωτική παρουσίασή σας, φλερτάρετε και είστε μια θύελλα, κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα!

Πείτε «ναι» σε ένα νέο ερωτικό πάθος ή μια ηγετική θέση, θα έχετε πολλούς θαυμαστές και συμμάχους, καθώς αποκαλύπτετε τα δώρα σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί στο προσκήνιο, λάμπετε στην πρώτη θέση, κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας. Πού έχετε μείνει πίσω; Μήπως έχετε αποφύγει την αγάπη; Ή να διεκδικήσετε αυτή την ηγετική θέση που αξίζετε; Λοιπόν, τέρμα η αμφιβολία και η αναξιότητα. Εάν σκέφτεστε καιρό κάποιον/α ή έχετε ονειρευτεί το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης, ξεκινήστε από σήμερα! Δημιουργήστε την ευτυχία σας σύμφωνα με τους δικούς σας όρους, μην είστε συνεσταλμένοι και νωχελικοί.

Μια ευκαιρία για μια νέα σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, σας προσφέρει η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Θα μπορούσατε να κάνετε μια συναρπαστική συμφωνία, ενδεχομένως και εντελώς ξαφνικά, δεδομένου ότι εκλείψεις φέρνουν εκπλήξεις. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να χωρίσετε από τον αγαπημένο σας ή με ένα συνεργάτη ή να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στα συναισθήματά σας. Ενώ οι ημέρες γύρω από την έκλειψη μπορεί να είναι κάπως… τρελές, ακούστε το ένστικτό σας, σας λέει ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Καθυστερήστε τις αποφάσεις, και αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε το ίδιο και τους προσεχείς έξι μήνες, πάρτε τη δύσκολη μεν, αλλά αναγκαία επιλογή να μην προχωρήσετε μαζί.

Παρθένος

Σκορπάτε τη γοητεία και τη λάμψη σας χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία σας κάνει περισσότερο αυθόρμητους, επιδιώκετε τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, φλερτάρετε και χτυπάτε την πόρτα της αγάπης, δίνετε και παίρνετε αγάπη. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η σχέση σας με τους γονείς σας μπορεί να αλλάξει ή θα μπορούσατε να γίνετε εσείς γονέας. Μπορεί επίσης να φροντίσετε έναν άρρωστο συγγενή ή να αποφασίσετε να πουλήσετε ένα ακίνητο. Επειδή ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως έχετε πρόβλημα με το νερό και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Με τη νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας αναζητάτε τη θεραπεία της ψυχής σας και την πνευματικότητα, η διαίσθηση και η φαντασία σας, οδηγούν τη ζωή σας. Θέλετε να είστε σε αρμονία με τους ανθρώπους γύρω σας, κάνετε προσπάθειες να δείτε βαθιά στην ψυχή τους. Εάν είστε καλλιτέχνες ή θεραπευτές θα αποκτήσετε ένα αφοσιωμένο κοινό. Αν είστε δημιουργικός τύπος, μπορεί να λάβετε μια εξέχουσα θέση στη ζωγραφική ή τη συγγραφή. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με μια μη κερδοσκοπική ή φιλανθρωπική οργάνωση ή απλά σας δελεάζει τώρα ο πνευματικός κόσμος, θέλετε να εμβαθύνετε στα μυστήρια του σύμπαντος. Τώρα ξέρετε ότι «ο πλούτος βρίσκεται στην ψυχή και όχι στα υλικά αγαθά».

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης, εγκαινιάζει σαρωτικές αλλαγές στη διατροφή σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Εάν τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει διατροφικές ατασθαλίες, υιοθετείτε έναν νέο τρόπο ζωής, εξ ολοκλήρου διαφορετικό. Τώρα αγωνίζεστε για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Το φεγγάρι σας χαρίζει απίστευτα καινοτόμες ιδέες σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την καλή φυσική κατάσταση, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Ή μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να προσθέσετε νόημα στη ζωή σας με το να συμμετάσχετε σε μια κοινωφελή εργασία ή προσφέροντας εθελοντικά ανθρωπιστικό έργο. Είναι τόσο καλό για το κάρμα σας.

Ζυγός

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να προβληματιστείτε για την πορεία της ζωής σας και να κάνετε μια συναισθηματική, πνευματική και σωματική αποτοξίνωση. Με την Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, θα αναγεννηθείτε μόνο αν είστε «καθαροί» στην καρδιά και την ψυχή σας, έτσι απομακρύνετε όσους απομυζούν την ενέργειά σας για να αποκαταστήσετε την ευεξία σας. Με τον Άρη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, μιλάτε με τους ανθρώπους στη γειτονιά σας, τρέχετε σε συμβούλια ή ακόμα και σε κοινωνικές εκστρατείες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να προβάλετε άμεσα τις ιδέες σας και όχι να κάθεστε στον υπολογιστή σας. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα, οπότε ετοιμαστείτε να βιαστείτε!

Η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας. Συγκεντρώνετε όλους τους φίλους σας και διασκεδάζετε, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Μπορεί να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, ίσως ακόμη προσφέρετε τις ανθρωπιστικές υπηρεσίες σας σε ένα κοινωφελές έργο. Η τεχνολογία μπορεί να κάνει θαύματα στην τσέπη σας, έτσι ξεκινήστε να προβάλετε το προϊόν της επιχείρησής σας ή μια ιδέα σας στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να αναβαθμίσετε τις τεχνολογικές σας δεξιότητες ή κάνετε νέους φίλους στο διαδίκτυο. Το Facebook και το Twitter είναι τώρα οι νέοι καλύτεροι φίλοι σας για τη διάδοση ενός μηνύματος.

Προβάλετε τον εαυτό σας, τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι πάνω σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη η οποία φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της φήμης Έχετε κάτι να πείτε δημόσια; Τολμήστε, και θα βρεθείτε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Επιλέξτε όμως τα λόγια σας με σύνεση, επειδή με αυτή την έκλειψη μπορεί να κερδίσετε πιστούς συμμάχους ή αδυσώπητους εχθρούς. Γνωρίζετε τι σημαίνει καλή και κακή φήμη, έτσι προσέξτε το κοινό που θα προσελκύσετε. Αν είστε σε σχέση, μη διστάσετε να είστε ειλικρινείς και άμεσοι με τον αγαπημένο σας, ποτέ κανείς δεν κέρδισε κάτι με το να μην είναι ο εαυτός του.

Σκορπιός

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Δικτυωθείτε κοινωνικά, βρείτε τους ομοϊδεάτες σας και δημιουργήστε μια ομάδα. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, προβάλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, ξεκινήστε μια ιστοσελίδα και χρησιμοποιήστε τα social media, για να την προωθήσετε. Απρόβλεπτες ανατροπές στην οικονομική σας κατάσταση δημιουργεί ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και τα οικονομικά σας γίνονται λίγο ασταθή. Ίσως στερέψει κάποια αξιόπιστη πηγή εισοδήματος ή παρουσιαστεί μια απρόβλεπτη δαπάνη ή μπορεί να συγκρουστείτε με τους συνεργάτες σας για τα χρήματα.

Μια νέα ηγετική επαγγελματική θέση και δημόσιες επευφημίες σας περιμένουν, χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο αφθονούν και εσείς είστε έξω από τη μεγάλη πύλη για να τις υποδεχτείτε. Έχετε σφοδρή επιθυμία για εξουσία, έχετε στο μυαλό σας μεγάλα επιτεύγματα, αλλά να θυμάστε: η ανάβασή σας θέλει αγώνα, δε θα φτάσετε χωρίς κόπο στον προορισμό σας. Όχι βέβαια ότι δεν μπορείτε να έχετε την επαγγελματική επιτυχία που έχετε βάλει ως στόχο, αλλά μην ξεχνάτε τα λόγια ενός άλλου Σκορπιού, του Bill Gates ο οποίος είπε κάποτε: «Η επιτυχία είναι κακός δάσκαλος. Αποπλανεί τους έξυπνους ανθρώπους, κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να χάσουν».

Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η έκλειψη αλλάζει ριζικά τις αντιλήψεις σας γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής σας. Οι εκλείψεις είναι παράγοντες αλλαγής, και αυτή θα μπορούσε να επιταχύνει μια μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη ή την ανάγκη να λάβετε μέτρα σε σχέση με έναν γονέα σας ή το παιδί σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια ή ακόμα και να φύγετε από την πόλη σας ή την πατρίδα σας ή, αν έχετε ηλικιωμένους γονείς, ίσως μετεγκατασταθείτε, για να είστε πιο κοντά τους.

Τοξότης

Τα φώτα της δημοσιότητας ακτινοβολούν πάνω σας! Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αναλύετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ρίχνετε μια πιο προσεκτική ματιά στα επόμενα βήματά σας κι αυτό σας χαρίζει επιτυχία, επαίνους και επευφημίες. Φεύγουν τα σύννεφα και βλέπετε τον φωτεινό ήλιο, δράτε για λογαριασμό των δικών σας συμφερόντων και στόχων. Έχετε τα κίνητρα να πείτε την αλήθεια, αλλά προσέξτε τη δύναμή σας, είναι το αίτημα του Άρη στο ζώδιό σας, που σας χαρίζει θάρρος και τόλμη να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Είστε πανέτοιμοι για μια νέα ζωή, για καλύτερες συνθήκες με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για εσάς.

Με τη νέα Σελήνη στον οραματιστή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, φυτεύετε νέους σπόρους γνώσης και ένα από τα πιο τρελά όνειρά σας γίνεται πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Σας δίνονται ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να μελετήσετε περισσότερο, να κάνετε καλύτερο επαγγελματικό προγραμματισμό, να ασχοληθείτε με ένα νέο τολμηρό εγχείρημα. Επεκτείνετε το μυαλό και τους ορίζοντές σας, βλέπετε νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας. Μία από αυτές τις ξαφνικές επιφοιτήσεις σας θα μπορούσε απλώς να οδηγήσει στο επόμενο μεγάλο εγχείρημά σας. Με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, νέοι δρόμοι ανοίγονται στη ζωή σας.

Αναζητάτε την περιπέτεια, θέλετε να επεκταθείτε κι αυτό είναι συναρπαστικό! Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, μπορεί να διαδώσετε το μήνυμά σας σε ένα ευρύτερο κοινό, ακολουθώντας την καρδιά σας και έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έρχονται εντελώς απρόσμενα στη ζωή σας οι σωστοί άνθρωποι, τη στιγμή που τους χρειάζεστε περισσότερο. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών ή ένα ταξίδι να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας. Συμβουλή: Αντισταθείτε στη παρόρμησή σας να μοιραστείτε τις θλίψεις σας στα social media ή να βγάλετε τη δυσαρέσκειά σας δημόσια. Μην ακούτε τι λέγεται γύρω σας και βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις που ζητάτε.

Αιγόκερως

Είστε ο καλύτερος επιχειρηματίας και ο μεγάλος οραματιστής, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αυτός είναι ένας απίστευτα τυχερός μήνας για εσάς. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε, να διδάξετε ή να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με τις εκδόσεις ή δείτε το όνομά σας σε έντυπη μορφή ή αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα blog. Έχετε το δικό σας, μοναδικό τρόπο να εκφραστείτε! Με τον Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, καταλαμβάνεστε από άγχος, καθώς τώρα έρχονται στην επιφάνεια δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος ή απλά κάποιες εκκρεμότητες που απαιτούν την προσοχή σας. Σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, προτού αφεθείτε στις τάσεις φυγής σας.

Έχετε στο μυαλό σας την κατάσταση των οικονομικών που έχετε από κοινού με τους άλλους, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών. Σας ενδιαφέρουν η δύναμη, ο πλούτος και η δόξα, αλλά τώρα θα πρέπει να τα μοιραστείτε. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία με κάποιον ή ασχοληθείτε με το πώς θα κατανείμετε τους οικονομικούς πόρους σας και τα καθήκοντά σας στο σπίτι. Ίσως ακόμη μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για δέσμευση ή έναν απόγονο ή ρίξετε κεφάλαια για μια νέα επιχείρηση ή αγοράσετε ή πουλήσετε ακίνητο ή κάνετε μια νέα επένδυση ή ξοφλήσετε ένα χρέος. Κάνετε ένα συνετό οικονομικό σχεδιασμό, δε θέλετε να κατακλύζεστε με χρέη και δάνεια.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος, θα μπορούσε να φέρει μια σαρωτική και ξαφνική αλλαγή στον τρόπο που κερδίζετε τα προς το ζην. Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν ένα τέλος ή μια αποκάλυψη και τα αποτελέσματά τους δημιουργούν εκπλήξεις. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα μεγάλο χρηματικό πόσο ή μια προαγωγή, εάν έχετε εργαστεί σκληρά τους τελευταίους έξι μήνες. Ή μια πηγή χρηματοδότησης θα μπορούσε να «εκλείψει» από τη ζωή σας, αφήνοντάς σας στο χάος και τη θλίψη. Μην πανικοβληθείτε εάν συμβεί τέτοιου είδους αλλαγή, γιατί ενώ οι εκλείψεις δημιουργούν προσωρινά χάος, το κάνουν για κάτι πολύ καλύτερο, που θα έρθει σύντομα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Υιοθετήστε μια πιο υγιεινή διατροφή, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και θα αναζωογονηθείτε. Με την Αφροδίτη στον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, ακτινοβολείτε και είστε γεμάτοι ενέργεια, αποκαθίσταται η ψυχική και συναισθηματική σας ηρεμία. Αλλάζετε από μέσα προς τα έξω. Απομακρύνετε ανθρώπους που έχουν απαισιόδοξη διάθεση ή απλά κάνετε απλές, μικρές, καθημερινές αλλαγές, οι οποίες σας ανανεώνουν. Ο Άρης στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει άφθονο χρόνο με τους φίλους σας, απολαμβάνετε τις περιπέτειες ή μια φιλοσοφική συζήτηση ή απλά μιλάτε σε όλους τους ανθρώπους! Ο κόκκινος πλανήτης σας χαρίζει αισιοδοξία και είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας.

Τολμάτε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, ανοίγετε την καρδιά σας και εκδηλώνετε τα αληθινά συναισθήματά σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ναι, ακόμη και αν το όραμα της αγάπης είναι κάπως αντισυμβατικό, αξίζει τον κόπο να μιλήσετε γι’ αυτό. Κάνετε νέα σχέδια με τον αγαπημένο σας, βρίσκετε κάποιον/α που σας πάει στον έβδομο ουρανό! Δοκιμάστε να διαπραγματευτείτε ένα νέο ρόλο στη σχέση σας ή τις αρμοδιότητές σας στην εργασία σας και αναθέστε ορισμένα από τα καθήκοντά σας σε ένα άλλο πρόσωπο. Μην αφήνετε την έλλειψη επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γίνει πρόβλημα και αφοσιωθείτε στη δημιουργία αρμονίας και αγάπης μεταξύ σας.

Αν δεν πιστεύατε στον εαυτό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα! Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, φωτίζει την απελευθέρωσή σας από κάτι ή κάποιον που πραγματικά δε σας άξιζε. Αυτή είναι η στιγμή που αφήνετε το σημάδι σας στον κόσμο. Αν δεν νιώθατε καλά στο ρόλο που κάποιοι σας έχουν αναθέσει να παίξετε, κάνετε στροφή 180 μοιρών και βρίσκετε το πρόσωπο ή την εργασία που είναι αντάξια της πολύτιμης ενέργειάς σας και της αξίας σας. Αυτή η έκλειψη είναι η πρώτη μιας σειράς εκλείψεων που θα αγγίξουν το ζώδιό σας για τα προσεχή δύο χρόνια, και θα αναμορφώσει ολόκληρη τη ζωή σας, από τον τρόπο που ασχολείστε με την ανεξαρτησία σας και τις σχέσεις, μέχρι την καριέρα σας και την εξισορρόπηση του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Ακολουθήστε το μονοπάτι προς το σκοπό σας και όλα θα πάνε μια χαρά.

Ιχθύς

Αυτός ο μήνας σας βρίσκει αγκαλιά με τον έρωτα! Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας βοηθά να ενώσετε την καρδιά σας με μια νέα αγάπη, έχετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και οικειότητα, θέλετε να κάνετε τόσα πολλά με τον αγαπημένο σας. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας και της φιλοδοξίας, προκαλεί αναταραχή στην επαγγελματική σας ζωή, νιώθετε άγχος και πίεση για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, φωνάζετε και απαιτείτε από όλους να σας ακολουθήσουν στο δικό σας όραμα. Νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη στην εργασία σας, ίσως ακόμα η ενέργειά σας είναι μειωμένη στην επαγγελματική σας ζωή και δεν μπορείτε να βρείτε υγιείς διεξόδους για να ηρεμήσετε.

Με τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σκοπός σας είναι τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, ξέρετε πολύ καλά ότι το φαγητό και η συναισθηματική διάθεση είναι αλληλένδετα. Το φεγγάρι σας βοηθά να βάλετε πρόγραμμα και άσκηση στη ζωή σας αλλά και να αποβάλετε το άγχος σας. Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Τώρα βάζετε σύστημα και τάξη στην καθημερινότητά σας, αναδιοργανώνετε τη ζωή σας, κάνετε εκκαθάριση από τις ντουλάπες σας και τα αρχεία σας. Επισήμανση: Όντας γενναιόδωροι και συμπονετικοί μπορεί τώρα να είναι ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα, αλλά είναι το δώρο σας, έτσι χαρίστε το απλόχερα.

Τραβιέστε προς τα πίσω, θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Βρείτε την απελευθέρωση και την ανανέωση μέσω δημιουργικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών αναζητήσεων. Παίρνετε ένα μονοπάτι το οποίο μπορεί να σας αποκαλύψει μοιραίες καταστάσεις, που είναι έξω από τον έλεγχό σας. Η φαντασία σας παίρνει τώρα φωτιά, έτσι θα μπορούσατε να αντλήσετε έμπνευση από το παρελθόν. Το πιο σημαντικό; Το φεγγάρι κάνει πιο εύκολη την απελευθέρωση από πρόσωπα που δε σας αξίζουν. Δεν έχει νόημα να τα κρατάτε στη ζωή σας.

Πηγή: www.diaforetiko.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Τι κρύβεται πίσω από τη ζήλια του παιδιού για το μικρότερο αδελφάκι του;

Next post

Πώς να κόψετε την ζάχαρη σε 30 μέρες