διαφορα

Τι μυστικά έχουν τα παιδιά από τους γονείς

Τι μυστικά έχουν τα παιδιά από τους γονείς

Είναι δεδομένο ότι τα παιδιά δε νιώθουν όμορφα για όλα όσα κάνουν ή λένε, οπότε υπάρχουν γεγονότα τα οποία κρατούν κρυφά από τους γονείς για να μην τα μαλώσουν. Το mother.gr συγκέντρωσε και καταγράφει μερικά από αυτά:

Τα παιδιά δεν αποκαλύπτουν στους γονείς…ότι έκαναν μια σκανταλιά, ακόμα κι αν ξέρουν ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί εκ του αποτελέσματος.

Τα παιδιά δεν αποκαλύπτουν στους γονείς…ότι βλέπουν ανταγωνιστικά το μεγαλύτερο αδερφάκι τους. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν το έχουν καν συνειδητοποιήσει.

Τα παιδιά δεν αποκαλύπτουν στους γονείς…ότι τα μάλωσε η δασκάλα στο σχολείο για οποιονδήποτε λόγο. Νιώθουν αρκετά άσχημα και ευελπιστούν να μείνει κρυφό το γεγονός.

Τα παιδιά δεν αποκαλύπτουν στους γονείς…ότι μάτωσε το πόδι του πάνω σε τσακωμό με άλλο παιδάκι στο διάλειμμα. Ακόμα κι αν το ρωτήσετε τι συνέβη, μπορεί να πλάσει δικό του σενάριο.

Τα παιδιά δεν αποκαλύπτουν στους γονείς…εκείνες τις φορές που τους είπαν ψέματα για κάτι, ακόμα κι αν έχουν γίνει αντιληπτά.

 

mother.gr.

 

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πώς θα καθαρίσετε τα σημάδια από ανεξίτηλο μαρκαδόρο

Next post

«Ο σύζυγός μου προτιμά να πάρει φαγητό απ’ έξω και να αράξει στον καναπέ παρά να κάνουμε σεξ» Η εξομολόγηση μιας γυναίκας για τη σεξουαλική της ζωή μετά την άφιξη των παιδιών