μοδα-ομορφια

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

 

Επιδιώκοντας ένα λαμπερό δέρμα, μπορεί να καταλήξετε να αγοράζετε εκατοντάδες προϊόντα περιποίησης. Καθαριστικά, ενυδατικές κρέμες, μάσκες, λάδια για να φαίνεστε νέες και φρέσκιες.

Ωστόσο, απογοητευόσαστε τόσο πολύ όταν μια κρέμα στην οποία είχατε τόσες πολλές ελπίδες καταστρέφει εντελώς το δέρμα σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το παλιομοδίτικο καλό νερό βοηθά καλύτερα από τα πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς. 6 Φυσικοί Τρόποι για να Αποτρέψετε την Τριχοφυΐα του Προσώπου

Αποκτάτε λεία επιδερμίδα.

Τι θα Συμβεί αν Πλένετε το Πρόσωπό σας Μόνο με Νερό

Τα καθαριστικά μπορεί να είναι η αιτία της απογυμνωμένης επιδερμίδας. Αφαιρούν κυριολεκτικά τα φυσικά έλαια του δέρματος κάνοντας ξηρό και με φαγούρα. Εάν παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας σφίγγεται ή φαίνεται κοκκινωπό, αφήστε το καθαριστικό σας στην άκρη για λίγο και μείνετε μόνο με το νερό.

Θα βγάζετε λιγότερα σπυράκια.

Μπορεί να νομίζετε ότι τα καθαριστικά βοηθούν να μειώσετε τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σας, όμως στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο, παράγει αυτόματα περισσότερη λιπαρότητα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γεμίζει σπυράκια και οι πόροι μεγαλώνουν. Αντίθετα, το κρύο νερό μειώνει την παραγωγή σμήγματος (ελαίου) ακόμη και τη φλεγμονή.

Το δέρμα σας θα φαίνεται νεότερο.

Το κρύο νερό τονώνει το δέρμα και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, καθώς μπορεί να βλάψει το δέρμα και να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Τα σαπούνια και τα καθαριστικά που είναι γενικά αλκαλικά (pH μεταξύ 9-11) διαβρώνουν το δέρμα και οδηγούν στην απώλεια της ελαστικότητας. Στο τέλος, καταλήγετε με ρυτίδες.

 

Δεν θα έχετε αλλεργικές αντιδράσεις.

Ίσως είναι μια πραγματική πρόκληση να βρείτε ένα κατάλληλο καθαριστικό για ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργίες δέρμα. Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε αν σας ταιριάζει — δοκιμάστε το στο δέρμα σας. Ορισμένα καθαριστικά μπορούν να προκαλέσουν χημικά εγκαύματα και αλλεργικές αντιδράσεις και μπορεί να μην εμφανιστούν αμέσως — μπορεί να συμβεί με την πάροδο του χρόνου.

Το δέρμα σπάει.

Το μακιγιάζ και άλλα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο δέρμα και να επιδεινώσουν τυχόν υπάρχουσα προβλήματα. Όταν χρησιμοποιείτε μόνο νερό, αφήνετε το δέρμα σας να κάνει ένα διάλειμμα και να κάνει τη δουλειά του χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια από κρέμες ή ενυδατικές κρέμες.

Τι θα συμβεί αν σταματήσετε να πλένετε εντελώς το πρόσωπό σας.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας. Αν είναι ξηρό, τότε θα παρατηρήσετε ότι γίνεται πιο θαμπό. Ωστόσο, εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό, οι πόροι σας θα φράξουν και θα εμφανιστούν περισσότερα ξεσπάσματα ακμής λόγω της συσσώρευσης λιπαρότητας.

πηγή φωτό

https://toftiaxa.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Θρόμβωση: Ποια είναι τα συμπτώματα και τα μέτρα πρόληψης που μπορούμε να λάβουμε

Next post

Φυσικό λίφτινγκ στο σπίτι με μαστίχα Χίου και μέλι.