χρησιμα

Τα 3 σημεία στο σπίτι που ξεχνάς να καθαρίσεις και είναι οι μεγαλύτερες εστίες μικροβίων που υπάρχουν

Πώς να καθαρίσεις το σπίτι σου στο μισό χρόνο

 

 

Τα 3 σημεία στο σπίτι που ξεχνάς να καθαρίσεις και είναι οι μεγαλύτερες εστίες μικροβίων που υπάρχουν

 

Η καθαριότητα του σπιτιού αποτελεί πονοκέφαλο για την νοικοκυρά, καθώς τα μικρόβια βρίσκονται παντού, αν και δεν μπορούμε να τα δούμε.

 

Υπάρχουν τρία σημεία που μπορεί να παρέλειψες κατά την καθαριότητα του σπιτιού, αλλά συγκεντρώνουν πολλά μικρόβια, γι’ αυτό μία Αυστραλή influencer, γνωστή στο TikTok ως «Home Hacks Queen», αποκάλυψε ποια είναι αυτά.

Η Καρολίνα ΜακΚόλεϊ, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, ανάρτησε ένα βίντεο στα τέλη Νοεμβρίου, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 680.000 προβολές.

Τα τρία σημεία που ξεχνάμε στην καθαριότητα του σπιτιού

Το πρώτο σημείο είναι οι αποχετεύσεις του νεροχύτη. Στο βίντεο της δείχνει πώς καθαρίζεται, χρησιμοποιώντας υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα πριν την τρίψει με μια σκληρή βούρτσα. «Έτσι είναι οι αποχετεύσεις σας εάν τις παραμελήσετε» αναφέρει το βίντεο.

 

Δεν είναι δύσκολο να ξεβουλώσει ο σωλήνας, αρκεί να γίνει έγκαιρα

 

 

Το δεύτερο σημείο είναι τα φίλτρα του απορροφητήρα, τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση του αιωρούμενου λίπους και στον αερισμό του αέρα από την κουζίνα κατά το μαγείρεμα, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα μέρη που συγκεντρώνει αρκετή βρωμιά.

 

Καθάρισμα απορροφητήρα: αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος

 

Το τρίτο μέρος είναι το φίλτρο στο πλυντήριο ρούχων, το οποίο η ίδια καθαρίζει τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Σε ένα ξεχωριστό βίντεο, ξεπλένει το φίλτρο με ζεστό νερό, πλένει το καπάκι καλά και το εγκαθιστά ξανά για να διατηρείται μια «φρέσκια» μυρωδιά στο πλυντήριο.

έλεγχος και καθαρισμός φίλτρου πλυντηρίου - YouTube

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Επιστροφή στα σχολεία με νέα μέτρα, Τρίτη ή Τετάρτη οι αποφάσεις - Επεκτείνεται η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού

Next post

Παναγία της Τήνου: Η πραγματική εικόνα που κρύβεται πίσω από τα εκατοντάδες τάματα, τι απεικονίζει πραγματικά