διαφορα

Τέσσερις δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι

Τέσσερις δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή χωρίς να βγεις από το σπίτι σου. Από δημοσιογράφος και συγγραφέας μέχρι…
προγραμματιστής, αν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία, δεν χρειάζεται να πατήσεις στο γραφείο.

Η ζωή μας αλλάζει καθημερινά. Η τεχνολογία αναπτύσσεται συνεχώς και νέα καινοτόμα προϊόντα έρχονται για να μας αποδείξουν πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητά μας.

Η εργασία μπαίνει και αυτή στο επίκεντρο ως μια από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες που μετασχηματίζεται για να γίνει πιο προσιτή ακόμα και όταν δεν κρίνεται ως απαραίτητη συνθήκη η παρουσία μας στο γραφείο. Πλέον, μπορούμε να δουλεύουμε και από το σπίτι μας, με τα κατάλληλα μηχανήματα να είναι όλα όσα χρειαζόμαστε.

Για αυτό και εμείς σκεφτήκαμε τέσσερα επαγγέλματα που δεν απαιτούν συχνή και τακτική παρουσία στο γραφείο, αλλά σου επιτρέπουν να κάνεις την καριέρα που ονειρεύτηκες δουλεύοντας από το… σπίτι σου!

Προγραμματιστής

Ζούμε στην εποχή που όλα σχεδόν τα επαγγέλματα έχουν ανάγκη από έναν υπολογιστή. Παραγγελίες, οικονομικά στοιχεία, αρχειοθέτηση, φωτογραφίες, βίντεο, social media, websites, e-shops και πολλές άλλες χρήσεις είναι καθημερινή συνήθεια για την πλειοψηφία πολλών συμπολιτών μας. Χρειάζονται ειδικά προγράμματα, εξειδικευμένες γνώσεις και κοφτερό μυαλό για να ασχολείσαι με επιτυχία στον προγραμματισμό. Το καλύτερο βέβαια αυτής της δουλειάς είναι ότι μπορεί να γίνει απο παντού, αν έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα. Δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε μέρα στο γραφείο.

Δημοσιογράφος

Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι πολύ απαιτητικό. Πρέπει να διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου, να επαληθεύεις τα γεγονότα, να στοιχειοθετείς σωστά την είδηση. Σήμερα όμως, την εποχή που οι ειδήσεις δεν τυπώνονται απλά σε χαρτί, αλλά βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Καθαρές εικόνες, όμορφα βίντεο, αναλυτικά infographics έρχονται για να εμπλουτίσουν περαιτέρω το ρεπορτάζ. Ίσως να μην χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μέρα στο γραφείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά είναι λιγότερη.

Ειδικός data-entry

Πολλές πληροφορίες, πάρα πολλές, για την ακρίβεια άπειρες. Ονόματα, διευθύνσεις, προϊόντα, χαρακτηριστικά προϊόντων, τιμές, παρατηρήσεις και ένα σωρό επιπλέον στοιχεία που πρέπει να καταχωρούνται σε ατελείωτες λίστες δεδομένων. Περιθώρια λάθους; Μηδενικά. Όλοι και όλα εξαρτώνται από εσένα. Περιθώρια άνετης εργασίας; Πολλά! Με τα κατάλληλα εξαρτήματα μπορείς να δουλεύεις ακόμα και από τον καναπέ σου.

Συγγραφέας

Ιδέες γραμμένες ξανά και ξανά, εκατοντάδες σελίδες γραμμένες από την αρχή, αλλαγές ακόμα και στα σημεία στίξης, φωτογραφίες που τις κοιτάς με τις ώρες για να αντλήσεις έμπνευση. Διηγήματα, μυθιστορήματα, νουβέλες, ποιήματα, όλα περνούν από μπροστά σου. Ξέρεις ότι για να είσαι αποδοτικός θες να δουλεύεις σε ένα μέρος με ησυχία, σε ένα μέρος που θα νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τέσσερις δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι

Πηγή

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Η δίαιτα των βραστών αβγών υπόσχεται να χάσετε 10 κιλά σε χρόνο ρεκόρ

Next post

Ένα θαύμα της Κινέζικης Ιατρικής: Κάντε μασάζ κάθε μέρα σε ΑΥΤΟ το σημείο και δείτε τι θα συμβεί!