ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέμπη: Θρίλερ με 23χρονη και 34χρονο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Τέμπη: Θρίλερ με 23χρονη και 34χρονο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Ο εφιάλτης στα Τέμπη συνεχίζεται καθώς κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης των σορών δεν έχουν βρεθεί ακόμη ίχνη από δύο άτομα που αναζητούνται: μια 23χρονη φοιτήτρια και έναν 34χρονο μετανάστη.

Μια φοιτήτρια και ένας μετανάστης που φαίνεται πως ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη παραμένουν αταυτοποίητοι. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν, ακόμη δεν έχουν βρεθεί ίχνη τους.

Οι έρευνες έχουν σταματήσει στον τόπο της τραγωδίας αλλά η δραματική διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών δεν έχει τελειώσει.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με μία 23χρονη κοπέλα και έναν 34χρονο άντρα.

Σύμφωνα με το Mega, τον απόλυτο εφιάλτη ζουν οι γονείς μιας 23χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της. Η φοιτήτρια δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.

Αγωνία όμως υπάρχει και για ένα 34χρονο άντρα από το Μπαγκλαντές.

Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Αρκάς: Επιστρατεύει τον Προφήτη – Η αιχμηρή ανάρτηση για τα Τέμπη

Next post

Νίκος Κοκλώνης: Ολόκληρο το πόρισμα - Τα ύποπτα εμβάσματα και οι 24 εταιρίες σε 7 χώρες