top news

Σωθήκαμε! Με αυτό το επίθεμα θα χάσεις βάρος και 30% λίπος από το σώμα σου σε έναν μήνα

Σωθήκαμε! Με αυτό το επίθεμα θα χάσεις βάρος και 30% λίπος από το σώμα σου σε έναν μήνα

Φανταστείτε να μπορούσατε να αδυνατίσετε και να χάσετε αυτά τα 5 κιλά που σας ζορίζουν καθώς και όλο αυτό το αχρείαστο λίπος στην κοιλιά, χωρίς δίαιτα και γυμναστική.

Έχουμε ψάξει κι έχουμε βρει όλους τους απίθανους τρόπους, από την πίεση των δαχτύλων σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μέχρι τη δίαιτα της τεμπέλας, για να σας βοηθήσουμε να ξεφορτωθείτε αυτά τα κιλάκια που σωρεύτηκαν στις γιορτές (καλοί οι κουραμπιέδες, αλλά σαν τα μελομακάρονα δεν έχει). Ωστόσο, αν και υπάρχει  μία βελτίωση, δεν είναι η απόλυτη λύση για εσάς που δεν έχετε τον χρόνο να γυμναστείτε και αγαπάτε το καλό φαγητό.

Αν και οι ίδιοι οι Κινέζοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας, ίσως βρήκαν τη λύση (ως απάντηση στις προσευχές μας) στο μεγάλο αυτό ζήτημα που ταλανίζει τον δυτικό κόσμο (ας μην ξεχνάμε τη θλιβερή μας πρωτιά, με τους Έλληνες εφήβους να είναι πρώτοι στην Ε.Ε. στην παχυσαρκία) και δεν είναι ούτε εξαντλητική δίαιτα, ούτε και καθημερινή γυμναστική.

Οι δαιμόνιοι λοιπόν ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Nanyang στην Σιγκαπούρη, δημιούργησαν ένα επίθεμα το οποίο περιέχει εκατοντάδες μικροσκοπικές βελόνες και κολλάει στην κοιλιά. Οι βελόνες αυτές (πιο λεπτές από μια τρίχα) έχουν την ιδιότητα να διοχετεύουν στο σώμα δραστικές ουσίες που συντελούν στην απώλεια βάρους. Οι ουσίες μάλιστα αυτές διασπούν το λευκό λίπος και το μετατρέπουν σε καφέ λίπος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, το επίθεμα εμποδίζει την αύξηση του βάρους και μειώνει τη λιπώδη μάζα κατά 30% (!!!!) σε διάστημα μόλις τεσσάρων εβδομάδων.

Ενώ τα φάρμακα αποτελούν εδραιωμένες μορφές θεραπείας για την παχυσαρκία, ο νέος τρόπος χορήγησής τους αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πειράματα που έγιναν σε ποντίκια.

Οι καθηγητές Τσέν Πενγκ και Ξου Τσεντζιέ δήλωσαν ότι αυτή η προσέγγιση θα μπορούσε να βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

«Με τις μικρο-βελόνες στο δέρμα των ποντικών, τα λευκά λίπη άρχισαν να γίνονται καφέ σε πέντε ημέρες, γεγονός που βοήθησε στην αύξηση της ενεργειακής δαπάνης στα τρωκτικά, οδηγώντας τα σε μείωση του σωματικού λίπους. Η ποσότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιήσαμε στο επίθεμα είναι πολύ μικρότερη από εκείνη που χρησιμοποιείται στο φάρμακο από το στόμα ή σε μια ενέσιμη δόση. Αυτό μειώνει το κόστος, ενώ ο σχεδιασμός βραδείας απελευθέρωσης ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες».

Τα ποντίκια είχαν επίσης πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και λιπαρών οξέων σε σύγκριση με τα ποντίκια που δεν είχαν υποστεί αγωγή.

 

Πηγή

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Σοκ: Σε κώμα άνδρας που ανοίξει σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του

Next post

Kakeibo: Η απλή ιαπωνική τεχνική που βοηθά να μειώσετε τα έξοδα κατά 35%