χρησιμα

Πώς να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του νεροχύτη

Πώς να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του νεροχύτη

 

Η δυσάρεστη μυρωδιά του νεροχύτη είναι μια ενοχλητική κατάσταση και πολλές φορές δεν μπορεί να εντοπιστεί η αιτία του. Ωστόσο, αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά υπάρχουν φυσικές λύσεις με υλικά μέσα από την κουζίνα σας που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

Δοκιμάστε μια από τις παρακάτω λύσεις:

1. Μαγειρική σόδα

Βάλτε μερικές κουταλιές μαγειρικής σόδας στο σιφόνι αλλά και σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη σας και αφήστε τη να δράσει. Στη συνέχεια ρίξτε λίγο λευκό ξύδι και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

2. Ξύδι

Το ξύδι είναι ίσως η πιο γνωστή λύση στην εξαφάνιση της άσχημης μυρωδιάς στο νεροχύτη σας. Δοκιμάστε να ρίξετε αρκετή ποσότητα ξυδιού στο σιφόνι ή να βάλετε σε μια παγοκύστη ξύδι, να δημιουργήσετε παγάκια ξυδιού και να τα αφήσετε να λιώσουν μέσα στο νεροχύτη. Εκτός από το γεγονός ότι θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τις μυρωδιές, παράλληλα αποτελεί πολύ καλό αντισηπτικό και καθαρίζει το σημείο.

3. Λεμόνι

Άλλη μια λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το λεμόνι. Κόψτε μισό λεμόνι ή φέτες λεμονιού και βάλτε τις στο σιφόνι του νεροχύτη σας μαζί με αλάτι. Αφήστε κρύο νερό να πέσει και να απομακρύνει τις μυρωδιές.

4. Αλάτι με παγάκια

Ακουμπήστε μερικά παγάκια πάνω στο σιφόνι και ρίξε επάνω σε αυτά λίγο χοντρό αλάτι. Στη συνέχεια ανοίξτε τη βρύση και αφήστε το κρύο να τρέξει για περίπου 2-3 λεπτά και να απομακρύνει τις μυρωδιές.

 

Πηγή: newsbeast.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

8 λόγοι που αγαπάμε το καρπούζι

Next post

Πώς να λευκάνετε το σκούρο δέρμα στην ηβική περιοχή και στα πόδια...