χρησιμα

Πετσέτες που μοσχοβολούν: Το “μαγικό” υλικό που όλοι έχουμε στο σπίτι και εξαφανίζει μούχλα και δυσάρεστες οσμές

Πετσέτες που μοσχοβολούν: Το "μαγικό" υλικό που όλοι έχουμε στο σπίτι και εξαφανίζει  μούχλα και δυσάρεστες

Πετσέτες που μοσχοβολούν: Το “μαγικό” υλικό που όλοι έχουμε στο σπίτι και εξαφανίζει μούχλα και δυσάρεστες οσμές

 

 

Μούχλα στις πετσέτες; Το μυστικό για να την αποτρέψετε και να την εξαφανίσετε

 

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς θα αποχαιρετίσετε τις άσχημες οσμές και τη μυρωδιά της μούχλας από τις πετσέτες του μπάνιου σας και, κυρίως, πώς θα τις διατηρείτε πάντα φρέσκες.

Σε κανέναν δεν αρέσει όταν βγαίνει από ένα ζεστό κι απολαυστικό μπάνιο να τυλίγεται με μια πετσέτα που μυρίζει, αλλά δυστυχώς την έχουμε πατήσει όλοι μας. Γιατί συμβαίνει αυτό ακόμα και στις φρεσκοπλυμένες πετσέτες μπάνιου;

Οι βασικοί λόγοι είναι δύο: είτε πλένετε τις πετσέτες σας σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν καθαρίζουν καλά, είτε τις απλώνετε σε κάποιο σημείο που αργούν να στεγνώσουν με αποτέλεσμα να μαζεύουν υγρασία.

Όπως κι αν έφτασαν στο σημείο να μυρίζουν, τα νέα είναι καλά μιας και το φρεσκάρισμα τους είναι μια πραγματικά εύκολη υπόθεση: για να ξεφορτωθείτε, λοιπόν, την επίμονη και δυσάρεστη οσμή της μούχλας, δεν έχετε παρά να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και σε αυτή να διαλύσετε 1-2 φλ. ξίδι.

Στη συνέχεια, βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο και πλύντε τις ξανά χρησιμοποιώντας, ωστόσο, και απορρυπαντικό αυτή τη φορά. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο χρυσός κανόνας για να μην παίρνουν… υγρασία και -προπάντων- μυρωδιά οι πετσέτες σας είναι να τις απλώνετε μετά από κάθε χρήση ώστε να στεγνώνουν καλά.

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Μανώλης Μητσιάς έκανε μια δήλωση για την 0μ0φυλ0φιλία που θα συζητηθεί.

Next post

Εξομολόγηση Ιεροκλή Μιχαηλίδη για την οικογένειά του: «Τους φώναζα και τους δύο μπαμπά»