διαφορα

Πήρε ένα Ρολό Χαρτόνι και άρχισε να το Κολλάει στο Πάτωμά της. Το αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει!

Πήρε ένα Ρολό Χαρτόνι και άρχισε να το Κολλάει στο Πάτωμά της. Το αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει!

Τα πρότζεκτ που βελτιώνουν το σπίτι είναι το μαρτύριο κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού! Μπορείτε είτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα και να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς, ή να ξοδέψετε πολύ χρόνο, ενέργεια και νεύρα, και να το κάνετε μόνοι σας.

Αν και η πρώτη επιλογή ακούγεται δελεαστική, αν το κάνετε μόνοι σας μπορεί να είναι κάτι πολύ πιο ικανοποιητικό (όταν τελειώσετε). Κάνοντας το μόνοι σας, έχετε τον πλήρη έλεγχο του τελειωμένου πρότζεκτ και μπορείτε να δοκιμάσετε και λιγότερο συνηθισμένα πράγματα, κάτι που έκανε και η Ashley από το μπλογκ «Domestic Imperfection».

Όταν έφτιαχνε το δωμάτιο του γιου της, ήξερε ότι είχε να αντιμετωπίσει το πάτωμα.

3

Όταν χύθηκε λάδι αυτοκινήτου, έπρεπε να αφαιρεθεί το χαλί και το πάτωμα ήταν γυμνό. Ούτε η Ashley, ούτε και ο άντρας της ήθελαν χαλί, ξύλινο πάτωμα ή πλακάκια, κι έτσι τους έμεινε μια απρόσμενη επιλογή…

… πάτωμα από χαρτοσακούλες.

4

Αν και το πρότζεκτ χρειάζεται χρόνο, είναι σίγουρα οικονομικό. Με μόλις $80 είχαν τα υλικά που χρειάζονταν, και περίσσεψαν αρκετά ώστε να κάνουν ακόμα ένα δωμάτιο με τον ίδιο τρόπο.

Όπως λέει το όνομα τους, οι χαρτοσακούλες τσαλακώνονται, κολλιούνται στο πάτωμα, και μετά βάφονται και σφραγίζονται όπως το ξύλινο πάτωμα.

5

6

Αντί για χάρτινες σακούλες, χρησιμοποιήσε καφέ χαρτί για κατασκευές.

Χρησιμοποιώντας 50% νερό και 50% απλή κόλλα, ξεκίνησε να κολλάει τα κομμένα κομμάτια στο πάτωμα, προσέχοντας να καλύπτει λίγο το ένα κομμάτι το άλλο, επειδή μαζεύουν όταν στεγνώνουν.

7

Κρατώντας το χαρτί πάνω από το μείγμα με την κόλλα, αλείψτε λίγη και στις δύο πλευρές με τα χέρια σας. Μετά τοποθετήστε το στο πάτωμα, προσέχοντας να μην έχει φουσκάλες με αέρα.

Όταν στεγνώσει, θα είναι κάπως έτσι.

8

Φαίνεται τέλειο έτσι, αλλά μπορείτε να το βάψετε για λίγο παραπάνω χρώμα.

Με ειδική βούρτσα και μπογιά, αυτό το δωμάτιο βάφτηκε σε λιγότερο από μισή ώρα.

9

Το βάψιμο είναι λίγο δύσκολο, γιατί το χρώμα στεγνώνει μόλις ακουμπήσει στο πάτωμα, γι’ αυτό προσέξτε να μη μείνουν γραμμές καθώς βάφετε.

Μόλις στεγνώσει η μπογιά, είναι ώρα για μια λεπτή στρώση πολυουρεθάνης με νερό για να «σφραγιστεί» το πάτωμα.

10

Μόλις στέγνωνε η μία στρώση, η Ashley πρόσθετε ακόμα μία, μέχρι στο σύνολο να είναι 10, και στο τέλος είχε ένα όμορφο και εντυπωσιακό πάτωμα.

 

 

 

Πηγή: fumara.gr

 

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Next post

Δείτε τα 7 πράγματα που θα έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ μέχρι το 2020! Για το 6ο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό…