Κοσμος

Πέταξε τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο και δεν το είδε ξανά κανείς

Πέταξε τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο και δεν το είδε ξανά κανείς

Ο Γερμανός Lars Mittank ταξίδεψε με μια παρέα φίλων το 2014 στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Χρυσή Αμμουδιά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί, μπλέχτηκε σε έναν καυγά με τέσσερις άνδρες για ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο καυγάς δεν ήταν μόνο λεκτικός και κατά την διάρκεια του έπαθε ρήξη τυμπάνου, με τον γιατρό να τον συμβουλεύει να μην πετάξει με το αεροπλάνο. Του είπε λοιπόν να μην γυρίσει μαζί με τους φίλους του και να παρατείνει λίγο την διαμονή του, ενώ του έγραψε και μερικά αντιβιοτικά.

Πράγματι ο Mittank παρέμεινε στην Γερμανία, αφού οι φίλοι του επέστρεψαν στη Γερμανία και βρήκε ένα άλλο δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

 

 

@wikipedia.org

Όμως από την επόμενη κιόλας ημέρα, άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα, στα όρια της παράνοιας. Πήρε τηλέφωνο την μητέρα του και της είπε πως τέσσερις άνδρες έρχονταν να τον σκοτώσουν και πως έπρεπε να του ακυρώσει τις πιστωτικές κάρτες.

Ο Mittank εθεάθη τελευταία φορά στο αεροδρόμιο της Βάρνας. Πέταξε τις αποσκευές του κι άρχισε να τρέχει. Βγήκε έξω από το κτίριο, πήδηξε έναν συρμάτινο φράχτη και εξαφανίστηκε. Από τότε κανείς δεν τον ξαναείδε.

Η κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου κατέγραψε το περιστατικό, από το τρέξιμο μέσα στους διαδρόμους μέχρι την εξαφάνιση. Από τότε υπάρχουν διάφορες θεωρίες για το που βρίσκεται. Το βίντεο της εξαφάνισης του το έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια χρήστες, με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο διάσημο αγνοούμενο του YouTube.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν μολότοφ σε κάδο απορριμμάτων έξω από δημοτικό σχολείο

Next post

Ρόδος: Οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου έλυσαν οριστικά το θρίλερ για τον βιασμό 18χρονης