Κοσμος

Πέθανε μέσα στο νοσοκομείο που είχε μετατρέψει σε σπίτι του – Βρίσκονταν επί 47 χρόνια σε νοσηλεία!

Ένας 70χρονος Τούρκος απεβίωσε σήμερα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στην Προύσα (βορειοδυτικά) αφού πέρασε 47 ολόκληρα χρόνια από την ζωή του σε ένα από τα δωμάτιά του «καθώς ένιωθε καλά εκεί» μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Ο Αμπντουλάχ Κοζάν, που υπέφερε από άσθμα και διαβήτη, είχε εισαχθεί για πρώτη φορά σε αυτό το νοσοκομείο το 1968 έχοντας κεφαλαλγίες, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε έναν στρατώνα στην Προύσα.

Έκτοτε δεν εγκατέλειψε ποτέ το νοσοκομείο καθώς «δεν είχε κανένα άλλο μέρος για να πάει και περνούσε καλά με το νοσηλευτικό προσωπικό» είπαν εργαζόμενοι στο πρακτορείο.

Μόλις έπαιρνε εξιτήριο, αυτόματα γινόταν εκ νέου η εισαγωγή του με την ιδιότητα του νέου ασθενούς, εξήγησαν.

«Αποτελούσε μέρος αυτού του νοσοκομείου. Τον προστατεύαμε καθώς διέθετε “πράσινη κάρτα” (σ.σ. το δελτίο που εκδίδουν οι υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης της Τουρκίας για τους άπορους). Δεν καταφέραμε ωστόσο να τον σώσουμε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τη δεύτερη ημέρα της εορτής του Αΐντ (την περασμένη Παρασκευή)» αφηγήθηκε ένας από τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία, που δεν διευκρινίζεται πότε τραβήχτηκε, του παλαιότερου ασθενή του νοσοκομείου ενώ κάθεται στο κρεβάτι του φορώντας πιτζάμα σε γκρι και μπορντό χρώματα με έναν γιατρό στο πλευρό του.

Πηγή: www.defencenet.gr
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Σπεράντζα Βρανά: «Ευτύχησα να πηδηχτώ καλά όταν έπρεπε!..»

Next post

Αστατος ο καιρός την Πέμπτη – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας