Κοσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το στάδιο την ώρα της τελετής έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το στάδιο την ώρα της τελετής  έναρξης (video) - Ηλεία Live! Όλες οι ειδήσεις και τα νέα της Ηλείας και  της Ελλάδας

 

Με κεντρικό σύνθημα: «Δεν θέλουμε να έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε αυτήν τη χώρα!», εκατοντάδες διαδηλώνουν κατά της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Στάδιο της Ιαπωνίας, για να διαμαρτυρηθούν για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτεύουσα της χώρας.

 

 

 

 

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε λίγο πριν την  τελετή έναρξης.

Με κεντρικό σύνθημα: «Δεν θέλουμε να έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε αυτήν τη χώρα!»,  εκατοντάδες άτομα διαδηλώνουν κατά της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, την ώρα που τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας είναι εξαιρετικά αυστηρά στο Τόκιο.

Ωστόσο, ο αριθμός των διαδηλωτών δεν είναι ακριβής, καθώς έξω από το Στάδιο βρίσκεται πλήθος κόσμου που έχει πάει για να απολαύσει την τελετή έναρξης από γιγαντοοθόνες, μιας και οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές.

Παρ’ολα αυτά, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των πολιτών στην Ιαπωνία είναι αντίθετη από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο καθώς φοβούνται έξαρση της πανδημίας.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησαν με μια λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα τελετή  έναρξης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Αυτό είναι το spa-κολαστήριο του 47χρονου που κατηγορείται για βιασμό - Δείτε φωτογραφίες

Next post

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησαν με μια λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα τελετή έναρξης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες