ΚΟΣΜΟΣ

Ινδονησία: Η τρ0μακτΙκή στιγμή που άνδρας πeτάeι τη γυναίκα του από το πλοίο (ΒΙΝΤΕΟ)

44D4DE0B 8348 4412 8416 8C0FDF5AD156

Ινδονησία: Η τρομακτική στιγμή που άνδρας πετάει τη γυναίκα του από το πλοίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άκουσε «φωνές» που του είπαν να πετάξει τη γυναίκα του στη θάλασσα

Μια απίστευτη στιγμή καταγράφηκε σε κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός πλοίου, καθώς ένας άνδρας πέταξε τη γυναίκα του από το κατάστρωμα.

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν σε κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός πλοίου, αφού ένας άνδρας απεικονίζεται να πετά τη γυναίκα του από το πλοίο. Το περιστατικό συνέβη σε πλοίο στην Ινδονησία, και δόθηκε στην δημοσιότητα από τις αρχές.

Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας να πλησιάζει τη σύζυγό του, που βρίσκεται στο κατάστρωμα του πλοίου. Χωρίς κάποια επιθετική ένδειξη και ατάραχος, της βγάζει την τσάντα και την σηκώνει στα χέρια μπροστά στα μάτια άλλων επιβατών. Εκείνη φαίνεται να αντιστέκεται χτυπώντας με τα γόνατά της καθώς εκείνος πλησιάζει στα κάγκελα και την πετά από το πλοίο.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να κρατηθεί από τα κάγκελα του πλοίου και να μην πέσει στο νερό. Την στιγμή εκείνη άλλοι επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και να την ανεβάσουν ξανά στο πλοίο.

Ο Ridho Rafika, επικεφαλής του λιμενικού τμήματος Bakauheni είπε ότι το περιστατικό συνέβη σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Merak – Bakauheni. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια της γυναίκας δεν κατήγγειλε το γεγονός καθώς ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρική διαταραχή.

Ο ίδιος έρχεται να ισχυρίστηκε ότι άκουσε «φωνές» που του είπαν να πετάξει τη γυναίκα του στη θάλασσα. Ωστόσο άγνωστο παραμένει εάν ο άνδρας τελικά συνελήφθη.

Πηγή: gazzeta.gr

famagusta.news

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Εκανε ρινικές πλύσεις με νερό της βρύσης και έχασε τη ζωή του

Next post

Η νηστεία της Σαρακοστής και οι διατροφικές «παγίδες»