μοδα-ομορφια

Μυστικά ομορφιάς για να έχεις έναν πιο νεανικό λαιμό

Μυστικά ομορφιάς για να έχεις έναν πιο νεανικό λαιμό με φυσικούς τρόπους

 

Μυστικά ομορφιάς για να έχεις έναν πιο νεανικό λαιμό

 

 

Η πιο λεπτή στρώση δέρματος που υπάρχει στο σώμα μας βρίσκεται στον λαιμό μας. Για αυτό το λόγο ο λαιμός είναι και το πρώτο μέρος στο σώμα μας που δείχνει ότι μεγαλώνουμε.

Υπάρχει ένας τρόπος για να αργοπορήσεις το γήρας της επιδερμίδας σε εκείνη την περιοχή. Υπάρχουν μυστικά ομορφιάς για πιο νεανικό λαιμό και όλα είναι με φυσικούς τρόπους.

Φόρα καθημερινά αντηλιακό

Το αντηλιακό είναι must για πολλούς λόγους. Ο σωστός τρόπος προστασίας θα σε βοηθήσει να σταματήσεις την καταστροφή του κολλαγόνου της περιοχής καθώς και τα σημάδια από τον ήλιο. Μην ξεχάσεις να βάλεις σε όλο τον λαιμό, και στο πίσω μέρος.

Κράτα το δέρμα σου ενυδατωμένο

Και πάλι, το δέρμα στο λαιμό σου είναι λεπτότερο και έχει λιγοτερους αδένες από τα άλλα μέρη του σώματος. Έτσι το να ενυδατώνεις την περιοχή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Προστάτεψε τον λαιμό σου την ώρα που κοιμάσαι

Ξυπνάς με γραμμές στο λαιμό σου;; Προστάτεψε την περιοχή για να ξυπνήσεις έχοντας λείο δέρμα. Αν είναι ανάγκη άλλαξε το μαξιλάρι σου και χρησιμοποίησε κάποιο πιο μαλακό για το δέρμα σου.

Ο λαιμός είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο για αυτό το λόγο θα πρέπει να τον φροντίσεις και να τον περιποιείσαι.  Η περιποίηση του είναι σημαντική και θα δεις ότι μελλοντικά θα σου φέρει πολλά χαμόγελα στο πρόσωπο.

Πηγή: https://ipop.gr/tips/mystika-omorfias-gia-na-echeis-enan-pio-neaniko-laimo

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ανατροπή στον Προσωπικό Γιατρό: Πώς θα λειτουργήσει το μεικτό σύστημα που φέρνει ο Πλεύρης

Next post

Σκασμένα χείλη: Άμεση αντιμετώπιση και πρόληψη