μοδα-ομορφια

Μυστικά για να περπατάτε με άλλο αέρα πάνω στα αγαπημένα μας τακούνια!

Μυστικά για να περπατάτε με άλλο αέρα πάνω στα αγαπημένα μας τακούνια!

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα ψηλά παπούτσια; Η απάντηση είναι μία! Σε όλες! Γιατί όχι μόνο προσδίδουν ύψος, αλλά μπορούν να κάνουν πολλά looks να φαίνονται πολύ πιο κομψά. Τι γίνεται όμως αν δεν μπορούμε να περπατήσουμε άνετα με τακούνια;

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά μυστικά που λειτουργούν πάντα και μπορούν να βοηθήσουν στο να δείχνουμε άνετες και αέρινες, ακόμα και με τα πιο ψηλά τακούνια.

1. Περπατήστε ακουμπώντας πρώτα το πίσω μέρος του πέλματος

Ο πιο εύκολος τρόπος να περπατάμε άνετα με τακούνια είναι να ακουμπάμε ολόκληρο το πέλμα στο έδαφος, όπως όταν φοράμε flats. Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, όμως όταν φοράτε τακούνια ακουμπήστε πρώτα τη φτέρνα και μετά το υπόλοιπο πέλμα.

2. Κάντε μικρά βήματα

Όταν φοράμε τακούνια κάνουμε μικρότερα βήματα, οπότε χρειάζονται περισσότερα για να κάνετε την ίδια απόσταση απ’ ότι θα κάνατε με flats.


3. Γείρετε ελαφρώς προς τα πίσω

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει πως όταν φοράτε τακούνια βιάζεστε λίγο περισσότερο και έτσι ρίχνετε όλο το βάρος σας μπροστά. Γείρετε ελαφρώς προς τα πίσω για να έχετε ισορροπία.

4. Μην βιάζεστε

Αν προσπαθείτε να περπατάτε γρήγορα με τακούνια μπορεί εύκολα να χάσετε την ισορροπία σας και να έχετε ατυχήματα. Πάρτε το χρόνο σας – άλλωστε τίποτα δεν δείχνει πιο κομψό από μικρά βήματα με χάρη.
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Δείτε το χρώμα βερνικιού που αφαιρεί χρόνια από τα χέρια σας!

Next post

Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σας ankle boots φέτος το φθινόπωρο