Εποχιακές συνταγές

Μπουγιουρντί στην Λαδόκολλα! Θα λατρέψεις τη ζεστή, λιωμένη φετούλα

Μπουγιουρντί στην Λαδόκολλα! Θα λατρέψεις τη ζεστή, λιωμένη φετούλα

Μπουγιουρντί στην Λαδόκολλα! Θα λατρέψεις τη ζεστή, λιωμένη φετούλα

 

Πρόκειται για ένα ορεκτικό, σχετικά εύκολο στην παρασκευή του. Αυτό είναι το μπουγιουρντί στην λαδόκολλα που συνοδεύει όλα τα τραπέζια μας!

Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL

 Μπουγιουρντί στην Λαδόκολλα! Θα λατρέψεις τη ζεστή, λιωμένη φετούλα

Υλικά
1 πράσινη καυτερή πιπεριά
1 ντομάτα
τριμμένο τυρί γκούντα
250 γρ. τυρί φέτα
ελαιόλαδο
μπούκοβο
πιπέρι
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά και μία φέτα ντομάτα.
Στον πάγκο στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και πάνω από αυτό λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι, ελαιόλαδο, και βάζουμε επάνω στην λαδόκολλα μία φέτα από το τυρί Φέτα. Επάνω στο τυρί βάζουμε 2 φέτες ντομάτα, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί γκούντα και λίγες ροδέλες από την πράσινη πιπεριά.

Συνεχίζουμε, τοποθετώντας από πάνω μία ακόμα φέτα από το τυρί Φέτα και προσθέτουμε μερικές ροδέλες από την πράσινη πιπεριά, κομμάτια από την ντομάτα, ελαιόλαδο, και κλείνουμε μαζεύοντας το αλουμινόχαρτο και την λαδόκολλα.
Ανοίγουμε ξανά και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί γκούντα.

Πασπαλίζουμε με μπούκοβο, κομμάτια πιπεριάς και ντομάτας και κλείνουμε ξανά το αλουμινόχαρτο και την λαδόκολλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο.

Σε ένα τηγάνι ή άλλο σκεύος βάζουμε το φαγητό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
Ανοίγουμε την συσκευασία μετά το ψήσιμο και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Με 2 πηρούνια ανακατεύουμε το μπουγιουρντί.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής :

 

 

Καλή απόλαυση για το καλύτερο μπουγιουρντί που έχεις ποτέ δοκιμάσει!

Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL

Αρχικη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

20.000 ευρώ τον μήνα: Αυτοί είναι οι «παλιοί» παίκτες του Survivor 1 που μπαίνουν ξανά στον νέο κύκλο

Next post

Καιρός: «Καυτή» η Δευτέρα με τον υδράργυρο στους 42°C - Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας την επόμενη εβδομάδα