μοδα-ομορφια

Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε  λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

Λαδωμένα μαλλιά: Τα 3 λάθη που κάνουν όλες και το κόλπο για να θέλετε λούσιμο μόνο 2 φορές την εβδομάδα

 

 

Το απίστευτο κόλπο για να ξεχάσετε μια για πάντα τα λαδωμένα μαλλιά, που τόσο πολύ ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες.

Πολλές γυναίκες, προσπαθούν να λύσουν τα ζήτημα των λαδωμένων μαλλιών, κι όμως καθημερινά βρίσκουν τείχος και οι προσπάθειες τους να ρυθμίσουν την λιπαρότητα του τριχωτού της κεφαλής καταλήγουν άκαρπες. Η λιπαρότητα εμφανίζεται για διάφορους λόγους. Κυρίως, λόγω των λαθών που πραγματοποιούν, οι γυναίκες και τα οποία πιθανότατα να μην καταλαβαίνουν.

μαλλιά

Ποιοι είναι οι λόγοι που συχνά τα μαλλιά λαδώνουν

 

Ξεκινώντας από το τελευταίο στάδιο, καθαρισμού των μαλλιών, ξεπλένουμε, τα μαλλιά μας. Σε περίπτωση που δεν απομακρυνθεί σωστά, το σαμπουάν ή το conditioner από τα μαλλιά, ενδεχομένως να λαδώσουν αμέσως. Χρειάζεται άφθονο νερό και καλό μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής για να απομακρυνθούν, τα συγκεκριμένα προϊόντα. Έτσι, θα καταλάβουμε, αν έχει πραγματοποιηθεί κατάλληλο ξέπλυμα μαλλιών.

Από εκεί και πέρα, τα προϊόντα Styling, με ενυδατικό λάδι, πρέπει να εφαρμόζονται στις ρίζες των μαλλιών. Αν θελήσουμε να κάνουμε μάσκα ενυδάτωσης, μπορούμε να απλώσουμε λάδι στις ρίζες. Όμως, χρειάζεται σε δεύτερο χρόνο σχολαστικό καθάρισμα. Σε περίπτωση έντονης λιπαρότητας των μαλλιών καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιο κρεμώδες προϊόν, το οποίο να απευθύνεται στα λιπαρά μαλλιά.

 

Επίσης, ακόμη ένα μεγάλο λάθος, το οποίο γίνεται συχνά, είναι το καθημερινό λούσιμο. Έχει να κάνει με μια απολαυστική και χαλαρωτική συνήθεια. Αυτή, χαλά το ph της τρίχας και παρουσιάζει λιπαρότητα. Οι ειδικοί του είδους, δερματολόγοι, συμβουλεύουν να λουζόμαστε μία, με δύο φορές ανά εβδομάδα.

 

 

Λαδώνουν τα μαλλιά γρήγορα; Τα 7 συχνά και αθώα λάθη που διορθώνονται εύκολα

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Θεσσαλονίκη: Ομόφωνα ένοχος ο γιατρός που σκ0τwσε τη μεσίτρια και πέταξε τη σ0ρ0 της σε χαράδρα

Next post

Έχασε κιλά, άσπρισαν τα μαλλιά: Τον Κάτμαν από τα παρατράγουδα σήμερα δεν θα τον γνώριζε ούτε η Αννίτα Πάνια