Κορμός ψυγείου
Κορμός ψυγείου
Υλικά συνταγής
- 3 αυγά κατά προτίμηση βιολογικά
- 400γρ. άχνη ζάχαρη
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτιμπέρ
- 125γρ. κακάο
- 2 βανίλιες
- 250γρ. μαργαρίνη
- 200γρ. καρύδια
Διαδικασία συνταγής
- Χτυπάμε τα αυγά με την άχνη και έπειτα προσθέτουμε το κακάο.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα με μίξερ ή με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Προσθέτουμε την μαργαρίνη πολύ μαλακή, αλλά όχι λιωμένη εντελώς και ανακατεύουμε.
- Τέλος, προσθέτουμε τα πτιμπερ σπασμένα με το χέρι και τα καρύδια σπασμένα ελαφρά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε σε λαδόκολλα και δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες (ανάλογα με την ψύξη) και έπειτα είναι έτοιμος για σερβίρισμα.
cooklos.gr
loading...