διαφορα

Κακαράντζουλα: Πιάστηκε να κλέβει στη φυλακή!

Όχι μόνο αμετανόητη αλλά και αδίστακτη η Κακαράντζουλα: Πιάστηκε να κλέβει στη φυλακή!

 

 

Όχι μόνο αμετανόητη αλλά και αδίστακτη η Κακαράντζουλα: Πιάστηκε να κλέβει στη φυλακή!

Αμετανόητη, ψυχρή και αλλαζονική παραμένει η Έφη Κακαράντζουλα, δράστρια της άγριας επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Έφη Κακαράντζουλα όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος της Ιωάννας, αλλά συνεχίζει να προκαλεί ακόμη και στη φυλακή.

Επιβεβαιώντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από συγκρατούμενές της, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, πως η κατηγορούμενη έχει ήδη υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού της και συγκεκριμένα έχει εντοπιστεί να κλέβει!

Υπενθυμίζεται πως η συγκρατούμενη της 36χρονης, Βάσω Αραμπατζή, είχε υποστηρίζει ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει αλαζονική, άκρως προκλητική και υπεροπτική συμπεριφορά προς τις υπόλοιπες κρατούμενες, ενώ είχε δηλώσει πως σταμάτησε να εργάζεται στην υπηρεσία της φυλακής και να μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλυπτικοί διάλογοι της Έφης Κακαράντζουλα με  συγκρατούμενή της | e-press

 

 

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι», είχε σημειώσει.

«Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, της έλεγες καλημέρα και δε σου απαντούσε. Μας απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες ενώ ο κόσμος στη φυλακή πεινάει».

Είχε, παράλληλα, αναφέρει πως δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας και «συνεχίζει να λειτουργεί λες και η εγκληματική της πράξη, να πετάξει το βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν ήταν και κάτι το τραγικό».

«Δηλαδή απορούσες, την κοιτούσες και αυτή έλεγε “γιατί να είμαι εδώ πέρα, πότε θα έρθει το δικαστήριο”… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει! Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κιόλας!»

Έφη Κακαράντζουλα: «Ήταν μέσα στην τρελή χαρά μετά την επίθεση» λέει ο  ξάδερφός της - Newsbomb - Ειδησεις
loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Μίκης Θεοδωράκης: Τι φέρεται να γράφει σε μία από τις διαθήκες του για τον Νίκο Κουρή

Next post

Ανακαλύφθηκε η παλαιότερη εικόνα φαντάσματος σε βαβυλωνιακή πλάκα εξορκισμού (φωτό)