μοδα-ομορφια

Κάρδαμο για τις πανάδες του δέρματος, λαμπερά μαλλιά, καθαρό συκώτι!

Κάρδαμο: Τα 9 απίστευτα οφέλη του μπαχαρικού για την υγεία

Κάρδαμο για τις πανάδες του δέρματος, λαμπερά μαλλιά, καθαρό συκώτι!

Κάρδαμο: Οι Μοναδικές Ιδιότητες ενός από τα πιο Ακριβά Μπαχαρικά του Κόσμου  - Γλυκούλι

Κάρδαμο: καθαρίζει το αίμα, τις πανάδες, το συκώτι, δυναμώνει τα μαλλιά δίνει αντοχή!

Το κάρδαμο είναι ένα θαυμαστό μοννοετές φυτό με εκπληκτικές δυνατότητες. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα.

Είναι εξαίσιο ορεκτικό, καθαρίζει το αίμα, βοηθάει το συκώτι. Χάρη στις διουρητικές του ιδιότητες, το κάρδαμο είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος στην αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών μέσω των ούρων, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και τα νεφρά. Αραιώνει επίσης φυσικά το αίμα, εμποδίζοντας έτσι τη δημιουργία θρόμβων στις φλέβες ή στις αρτηρίες.

Σταματάει τις φλεγμονές φυσικά, αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες δίνει πολύ δύναμη στο σώμα (ενέργεια-καρδαμώνει)

 

Κάρδαμο: Οι Μοναδικές Ιδιότητες ενός από τα πιο Ακριβά Μπαχαρικά του Κόσμου  - Γλυκούλι

 

 

Για τις πανάδες.

Φτιάχνουμε ένα χυμό από κάρδαμο ή αφέψημα και τον απλώνουμε μαζί με μέλι πάνω στις πανάδες. Σταδιακά και με επιμονή τις καθαρίζει.

Επίσης δυναμώνει τα μαλλιά. Για να φτιάξουμε έκγυμα ή αφέψημα κάρδαμου, χρησιμοποιούμε κρύο, έως πολύ κρύο νερό και το αφήνουμε κάποιες ώρες να μουσκέψει γιατί οι ουσίες του κάρδαμου εξαφανίζονται στο καυτό νερό.

Εξισορροπεί την πίεση.

Το κάρδαμο περιέχει χημικές ουσίες που έχουν σπασμολυτική δράση και διευκολύνουν την κυκλοφορία των τροφίμων μέσω του εντέρου.

 

Κάρδαμο: Σε ποιες παθήσεις βοηθά;

https://www.mystikaomorfias.gr/

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

13 Καλά Κρυμμένα Μυστικά Κόλπα για τα Ξενοδοχεία που οι ξενοδόχοι Δεν θέλουν να ξέρεις. Το 9ο είναι τέλειο.

Next post

«Έκλαιγα, ήθελα να φύγω. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε στην παραγωγή μου είπαν δεν μπορούμε να τα παίξουμε αυτά στην τηλεόραση.. απoκαλύψεις από τον Κωνσταντίνου Εμμανουήλ του Survivor