Κοσμος

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Απίστευτο!

 

Αυτή η γυναίκα περπατώντας αμέριμνη συνάντησε στην είσοδο ενός σπιτιού ένα δέμα και καθώς απ’ ότι φαινόταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν αποφάσισε να γίνει εκείνη ο… παραλήπτης όχι και με τον πιο νόμιμο τρόπο! Για κακή της τύχη όμως, την παράνομη πράξη της κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Οι κάμερες τέτοιου τύπου έχουν αποδειχθεί πραγματικά σωτήριες καθώς πρόσφατα μια αντίστοιχη συσκευή όπως θα δείτε εδώ κατέγραψε μια κακοποίηση ανήλικου από την νταντά του.

Η γυναίκα λοιπόν αφού έκλεψε το δέμα συνέχισε την πορεία της, λίγα μέτρα παρακάτω όμως και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό γύρω τις βρέθηκαν τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας και ένας αστυνομικός την πλησίασε διατάζοντας της να αφήσει κάτω το δέμα.

Όπως όλα δείχνουν η κάμερα του σπιτιού μόλις αντιλήφθηκε κάποια περίεργη κίνηση αυτόματα ειδοποίησε την αστυνομία ή την εταιρία ασφάλειας με αποτέλεσμα η δράστης να ζήσει την απόλυτη ταπείνωση στη μέση του δρόμου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα… ανατριχιάσετε! (photo)

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί… ανατριχίλα. Ενώ, ένα παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Στο video, το οποίο οι λάτρεις του μεταφυσικού χαρακτηρίζουν ως «απόδειξη για την ύπαρξη φαντασμάτων», φαίνεται μια απόκοσμη σκιά να περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι και να χάνεται.

undefined

undefined

Κρυφή κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνουν τα γεύματα στο κυλικείο…Αυτά τρώνε τα παιδιά μας!

Κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνονται τα γεύματα που τρώνε τα παιδιά μας στο σχολείο. Θα μείνετα άφωνοι με αυτό που θα δείτε!

Σε αυτό το σχολείο που βρίσκεται στην Saitama της Ιαπωνίας, το μεσημεριανό μετατρέπεται σε μια 45λεπτη εκπαιδευτική περίοδος, όπως τα μαθηματικά ή η φυσική. Οι μαθητές καλλιεργούν και καθαρίζουν μόνοι τους τα λαχανικά τους. Σερβίρουν το φαγητό και καθαρίζουν μετά το γεύμα στο σχολείο!

Κάθε βήμα της διαδικασίας είναι σχεδιασμένο προσεκτικά, με γνώμονα τη συνεργασία και την διασκέδαση. Σήμερα το μενού έχει ψάρια με πουρέ πατάτας και σούπα με πέντε λαχανικά. Όλα τα συστατικά είναι υγιεινά και μαγειρεμένα σπιτικά, και αποφεύγονται τα τρόφιμα που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα εκπαιδευτικό βίντεο για το μεσημεριανό στην Ιαπωνία, πλέον έχει ξεκινήσει πολλές συζητήσεις γύρω από την ποιότητα του μεσημεριανό στα σχολεία των ΗΠΑ.

Όλο το διαδίκτυο έχει μείνει έκπληκτο από την ποιότητα και την αποδοτικότητα του συστήματος στα σχολεία της Ιαπωνίας όταν πρόκειται για το μεσημεριανό. Μαθαίνουν για την προσωπική υγιεινή, την αξία της συνεργασίας και της ευγνωμοσύνης προς αυτούς που τους έφτιαξαν το φαγητό.

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ποια θανατηφόρα ασθένεια εξαφανίζει

Next post

Έκτακτη βόμβα της Ryanair: Μόλις ανακοινώθηκε