Κοσμος

Ισπανία: Αρουραίος αναστάτωσε τη βουλή της Ανδαλουσίας – Δείτε βίντεο

Ισπανία: Αρουραίος αναστάτωσε τη βουλή της Ανδαλουσίας - Δείτε βίντεο

 

 

Viral  το κλιπ που δείχνει τις πανικόβλητες αντιδράσεις των ανδαλουσιανών βουλευτών

Αναστάτωση προκάλεσε ένας απρόσκλητος… επισκέπτης στη βουλή της περιφεριακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας στη Σεβίλλη.

Ένας αρουραίος έκανε ξαφνικά την εμφανισή του μέσα στο κοινοβούλιο την Τετάρτη, ξαφνιάζοντας τους βουλευτές καθώς ετοιμάζονταν να ψηφίσουν για ένα σημαντικό ζήτημα, σύμφωνα με την Express.co.uk. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη συνεδρίαση γινόταν για να αποφασιστεί εάν η Σουζάνα Ντίαζ, πρώην περιφερειακή πρόεδρος της Ανδαλουσίας, θα διοριζόταν στη θέση της γερουσιαστού.

 

Το τρωκτικό μπήκε σαν… κύριος στην αίθουσα και πολλοί από τους βουλευτές έχασαν το χρώμα τους στη θέα του. Μεταξύ αυτών και η πρόεδρος της περιφερειακής βουλής Μάρτα Μποσκέτ, που κάλυψε ξαφνιασμένη με το χέρι της το καλυμμένο από τη μάσκα στόμα της όταν είδε τον αρουραίο. Φυσικά το τρωκτικό, τρομαγμένο κι αυτό από την παρουσία τόσων ανθρώπων, έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τα έδρανα, προκαλώντας νέο κύμα αναστάτωσης. Κάποιοι βουλευτές αποχώρησαν, ενώ άλλοι έσπευσαν να ανεβάσουν τα πόδια τους ψηλά για να αποφύγουν τις ανεπιθύμητες επαφές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε τοπικά site, ο αρουραίους ήταν αρκετά… μεγαλόσωμος, κάτι που δικαιολογεί ίσως τις κάπως έντονες αντιδράσεις των ανδαλουσιανών βουλευτών.

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Τάκης Γκιόκας: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα το παιδί «θαύμα» του Ελληνικού κινηματογράφου

Next post

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων Ειδικών Φρουρών