Κοσμος

Θρίλερ με αίσιο τέλος: Σε κλειδωμένο σπίτι βρέθηκε η 4χρονη «Μαντλίν» της Αυστραλίας

Θρίλερ με αίσιο τέλος: Σε κλειδωμένο σπίτι βρέθηκε η 4χρονη «Μαντλίν» της  Αυστραλίας

 

 

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται με την οικογένειά του – Έγινε μία σύλληψη – Το χρονικό της εξαφάνισης

Ζωντανή βρέθηκε η τετράχρονη, στην Αυστραλία, που εξαφανίστηκε μέσα από σκηνή σε κάμπινγκ, όπου είχε πάει με την οικογένειά της. Τα διεθνή ΜΜΕ παρομοίασαν την ιστορία της με εκείνη της μικρής Μαντλίν.

Η μικρή Κλίο Σμιθ, που εξαφανίσθηκε στις 16 Οκτωβρίου από το κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ, βρέθηκε ζωντανή και καλά στην υγεία της σε ένα κλειδωμένο σπίτι στη δυτική Αυστραλία.

 

«Η Κλίο είναι ζωντανή κα καλά στην υγεία της», δήλωσε ο αστυνομικός Κολ Μπλάντς σε ανακοίνωσή του.

 

 

 

«Η ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν στην κλειδωμένη οικία στις 01:00. Εντόπισαν τότε τη μικρή Κλίο σε ένα από τα δωμάτια», προσέθεσε ο αστυνομικός και τόνισε ότι το κοριτσάκι βρίσκεται και πάλι με τους γονείς του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, όπου βρισκόταν η μικρή, ένας αξιωματικός την πήρε αγκαλιά και τη ρώτησε: «ποιο είναι το όνομά σου;».

Εκείνη απάντησε: «Κλίο», ύστερα από μεγάλη αστυνομική έρευνα.

Σε μία σύλληψη έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, με τον ύποπτο να υποβάλλεται σε ανάκριση.

Η αστυνομία είχε πρροχωρήσει σε ανακρίσεις 100 ατόμων, ενώ όποιος έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην εύρεση της μικρής, θα λάμβανε το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων.

Δέκα μέρες μετά την εξαφάνισή της και οι γονείς της Κλίο είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό της κόρης τους.

Η μητέρα Έλι Σμιθ, μαζί με τον πατριό της τετράχρονης, Τζέικ Γκίλντον, είχαν εκφράσει τον φόβο τους για την τύχη του κοριτσιού.

«Πρέπεινα συνεχίσουμε να ζούμε, έχουμε ένα μικρό αγοράκι», είχε πει η μητέρα της μικρής.

«Κάθε μέρα είναι πιο δύσκολη, όμως ελπίζουμε ότι το παιδί μας θα βρεθεί», είχε επισημάνει η μητέρα της Κλίο που θυμάται τον εφιάλτη που έζησε όταν δεν βρήκε στη σκηνή το παιδί της.

Η Κλίο Σμιθ εθεάθη τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ.

Όταν ξύπνησαν οι γονείς της στις 6.30 πμ, η μικρή είχε εξαφανιστεί.

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Γιουβαρλάκια: η σούπα που αγαπάμε τον χειμώνα

Next post

Κορωνοϊός: Κατάσταση συναγερμού με μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους και τρίτη δόση για εμβολιασμένους