χρησιμα

Θα κάνει τον καναπέ καινούργιο: Πήρε 1 υλικό της κουζίνας το έριξε στον λεκέ και έμεινε άφωvη με το αποτέλεσμα

Θα κάνει τον καναπέ καινούργιο: Πήρε 1 υλικό της κουζίνας το έριξε στον λεκέ και έμεινε άφωvη με το αποτέλεσμα

 

Θα κάνει τον καναπέ καινούργιο: Πήρε 1 υλικό της κουζίνας το έριξε στον λεκέ και έμεινε άφωvη με το αποτέλεσμα

 

 

 

 

Το απίστευτο κόλπο με το οποίο μπορείτε όλοι να απαλλαχθείτε από τους πιο δύσκολους λεκέδες στον καναπέ σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Πολλά σημεία του σπιτιού μπορούν να καθαριστούν με την αγαπημένη μαγειρική σόδα, το πιο ισχυρό καθαριστικό. Ωστόσο εκτός από το καθάρισμα, η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή και στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών μέσα στο σπίτι.

Δεν είναι τυχαίο που η μαγειρική σόδαχαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το Νο1 φυσικό καθαριστικό!

Πολλές νοικοκυρές ρωτάνε για το πώς θα απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές από τον καναπέ. Κάποια σπίτια μυρίζουν άσχημα εξαιτίας παλιών καναπέδων που με την παλαιότητά τους δημιουργούν δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Για να διώξετε οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή από τον υφασμάτινο καναπέ σας που έχει προέλθει είτε από παλαιότητα, είτε επειδή έχουν πέσει φαγητά και ποτά πάνω σε αυτόν, θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα.

Αφού καθαρίσετε τον καναπέ σας για να φύγουν οι λεκέδες, ακολουθήστε το εξής τρικ για να διώξετε και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

 

καναπέ

 

Χρησιμοποιήστε το πιο ισχυρό καθαριστικό, την μαγειρική σόδα, για να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές από τον καναπέ.

 

Βήμα 1ο: Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στον καναπέ και αφήστε την να μείνει πάνω στην επιφάνεια για αρκετές ώρες. Μην τσιγκουνευτείτε την ποσότητα μαγειρικής σόδας που θα ρίξετε.

Βήμα 2ο: Στη συνέχεια, και εφόσον περάσουν 5-6 ώρες χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να μαζέψετε τη μαγειρική σόδα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές από την ντουλάπα σας ακολουθώντας ένα παρόμοιο τρικ. Βάλτε στο πίσω μέρος της ντουλάπας ένα ανοιχτό κουτί με μαγειρική σόδα και αφήστε το εκεί για μερικές μέρες. Οι δυσάρεστες οσμές θα απομακρυνθούν εύκολα και γρήγορα.

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Φενγκ Σούι: Αλλάξτε αuτά τα 6 πράγματα στην διακόσμηση του σπιτιού σας και θα τραβάτε το χpήμα σαν μαγvήτης

Next post

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που βίωσαν τρία ανήλικα παιδιά σε ισόγειο διαμέρισμα της περιοχής της Νίκαιας,