Κοσμος

Θέλει να μοιάσει στην Barbie, δεν έχει κανένα φίλο και ξοδεύει όλα τα λεφτά της για να αγοράζει κούκλες (Photos/Video)

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Θέλει να μοιάσει στην Barbie, δεν έχει κανένα φίλο και ξοδεύει όλα τα λεφτά της για να αγοράζει κούκλες (Photos/Video)

 

 

Ονομάζεται Τάνια Τούζοβα και είναι 32 ετών από τη Ρωσία. Δεν την ενδιαφέρει να έχει κοινωνική ζωή. Μοναδικός στόχος της ζωής της είναι να μοιάσει στην κούκλα Barbie. Ντύνεται όπως η Barbie, χτενίζει τα μαλλιά της όπως η Barbie, κινείται όπως η Barbie.

Έχει ξοδέψει περισσότερα από 150.000 ευρώ προκειμένου να μοιάζει στην κούκλα. Από το αυτοκίνητο της, μέχρι τα ρούχα της, ενώ έχει διαμορφώσει τα δωμάτια του σπιτιού της και τα έχει γεμίσει μέχρι το ταβάνι με περισσότερες από 1520 κούκλες μαζί με τα αξεσουάρ τους.

Στόχος της είναι να αγοράσει κάποιες εκατοντάδες ακόμη κούκλες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Τάνια έχει κάνει ήδη αίτηση προς της αρχές της Ρωσίας να αλλάξει το όνομα και το επίθετο της και να ονομάζεται απλά Barbie.

Και μπορεί να μην έχει φίλους όπως λέει η ίδια και να είναι ταγμένη στην… υπηρεσία της Barbie, πρόλαβε όμως μέχρι τα 32 της να έχει στο ενεργητικό της 5 γάμους.

Η Τάνια τους τελευταίους μήνες έχει κλειστεί σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και γράφει με μανία στίχους και τραγούδια που τα αφιερώνει στην Barbie.

Έχει και έναν γιο 11 χρονών ο οποίος όπως λέει δεν ασχολείται με τις κούκλες. Μάλιστα παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση του μπήκε ύστερα από λίγο στο χειρουργείο: «Ήθελα να φτιάξω το στήθος μου μετά τη γέννηση του Ζένια μου. Αποφάσισα να το μεγαλώσω τόσο όσο μεγάλο είναι και της barbie, προκειμένου το κορμί μου να της μοιάζει τέλεια σε όλα.»

Η Τάνια δεν πίνει ούτε καπνίζει γιατί ούτε η Barbie τα κάνει αυτά. Και: «Το κάπνισμα και το ποτό χαλάνε την επιδερμίδα μου» λέει.

Τελευταίο της απόκτημα ένα ροζ αυτοκίνητο mini cooper για να ταιριάζει σε όλα με το ίνδαλμα της.

Το που τα βρήκε τα λεφτά δεν το γνωρίζει κανείς. Αυτό που λέει η ίδια ήταν πως εργαζόταν ως νοσοκόμα αλλά επειδή ο μισθός της δεν της έφτανε έκανε και την καθαρίστρια σε σπίτια πλουσίων οικογενειών.

 

 

πηγη

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Γιάννης Πουλόπουλος: Στη μονάδα εμφραγμάτων δίνει δύσκολη μάχη

Next post

10 Διάσημοι Που Σκότωσαν Άνθρωπο (Κατά Λάθος Ή Επίτηδες)!!!