top news

Η γιατρός που κατηγορείται για τον εικονικό εμβολιασμό – Απειλεί με μηνύσεις

 

Η γιατρός που κατηγορείται για τον εικονικό εμβολιασμό αποκλειστικά στο DEBATER – Απειλεί με μηνύσεις

Μιλά για σκευωρία σε βάρος της

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Θύμα σκευωρίας υποστηρίζει ότι έγινε η γιατρός που φαίνεται σε βίντεο να εμβολιάζεται με άδεια σύριγγα στο Κέντρο Υγείας Αττικής.

Η 75χρονη γιατρός μίλησε αποκλειστικά στο DEBATER και υποστήριξε ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη, όπως υποψιάζεται, στημένη από κάποιον συνάδελφό της και ότι έχει κάνει κανονικά το εμβόλιο της.

Εγώ πιστεύω, χωρίς να έχω στοιχεία και δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω ότι κάτι έχει συμβεί μετά από μια συζήτηση που είχαμε στον χωρο του χειρουργείου με κάποιο συνάδελφο, επειδή μου επιτέθηκε λόγω μιας συζήτησης που είχαμε για τα εμβόλια σε χειρουργείο.

Έχω πολλές φορές μπει στη λίστα των εμβολίων για να το κάνω, η πρώτη ήταν στο Ιατρικό Αθηνών τον Φεβρουάριο. Δεν με είχαν ειδοποιήσει έγκαιρα και το κατάλαβα όταν ήμουν στο χειρουργείο, αλλά στο Ψυχικό όχι στο Μαρούσι και μου το είπε το προσωπικά, οπότε έχασα τη σειρά μου.

Η δεύτερη ήταν όταν η γραμματέας το έβαλε στο σύστημα ήταν τις μέρες που ήταν οι χιονοθύελλες. Εγώ όμως είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και κατέβαινα με το αυτοκίνητο. όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούσα να τρέξω παραπάνω και να φτάσω έγκαιρα στην Αθήνα και πάλι το έχασα.

Ήρθε το Πάσχα και είπα άσε να κάνω το μονοδοσικό της Johnson&Johnson αλλά είδαμε ότι το είχε προβλήματα.

Εγώ όμως επειδή τον Μάρτιο είχα κακουχίες έκανα και τεστ αντισωμάτων και ήταν αρνητικά. Μετά ήρθε το καλοκαίρι, έκανα διακοπές και όταν γύρισα μπήκα κανονικά στη λίστα. Έκανα το πρώτο εμβόλιο, είχα ενόχληση και κακουχία και προχθές ήταν η δεύτερη δόση“, είπε.

Τι είπε για το επίμαχο βίντεο

Το βίντεο δεν ξέρω ποιος το έβγαλε, είναι ένα θολό πράγμα και δεν με απασχολεί. Μέσα στο δωμάτιο ήταν ένας συνάδελφος γιατρός και άλλοι τρεις. Με ρώτησε αν είμαι αλλεργική ή αν έχω προβλήματα. Του είπα ότι έχω αλλεργία στο ιώδιο και να μην ανησυχεί γιατί παίρνω Salospir που είναι αντιπηκτικό, μην γίνει καμία θρόμβωση.

Πήγα και ήμουν όρθια όταν μου το έκαναν. Η σύριγγα του εμβολίου είναι ινσουλίνης και η ουσία του εμβολίου είναι στα 35 χιλιοστά το εμβόλιο, με λεπτή πορτοκαλί. Οι σύριγγες αυτές πετιούνται σε ειδικό χώρο. Το φιαλίδιο αν ήταν άδειο, δεν ξέρω γιατί μπορεί να είμαι γιατρός αλλά δεν ξέρω πώς γίνονται τα εμβόλια.

Το Pfizer θέλει βαθιά κατάψυξη και τα παίρνουν και κάθε φιαλίδιο μπαίνει φυσιολογικός ορός για να γίνει η διάλυση και με αυτά εμβολιάζονται έξι άτομα. Η ποσότητα δηλαδή του εμβολίου που υπάρχει μέσα στη σύριγγα είναι ελάχιστη.

Υποπτεύομαι ότι είναι σκευωρία αλλά θέλω να ανακαλύψω αυτό που σκέφτομαι γιατί είχε γίνει θέμα εκείνη τη μέρα που είχα τη συζήτηση με το εμβόλιο. Ο συνάδελφος που είχαμε μιλήσει με απείλησε ότι θα με καταγγείλει στον εισαγγελέα. Είχε γίνει θέμα, γιατί ήταν πολύ εριστικός και μου είχε πει “κάνατε το εμβόλιο;” Δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο και μου έκανε εντύπωση.

‘Ολα αυτά φυσικά είναι υποψίες. Άκουσα σε κάποιο κανάλι ότι βγήκαν και μίλησαν συγγενείς μου, εγώ δεν έχω συγγενείς. Φυσικά θα κινηθώ νομικά για αυτό γιατί δεν είναι κάτι που στέκει, είναι κακία. Έχω κάνει κανονικά τον εμβολιασμό μου”, κατέληξε η γιατρός.

Στο βίντεo φαίνεται η επίμαχη στιγμή όπου η ηλικιωμένη κάθεται στην καρέκλα της αίθουσας εμβολιασμού και η φίλη της νοσηλεύτρια την τρυπά με μια άδεια σύριγγα.

 

 

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, η ηλικιωμένη μετέβη στο Κέντρο συνοδευόμενη από την γραμματέα της, ενώ φαίνεται πως με την νοσηλεύτρια που θα της έκανε το εμβόλιο, ήταν φίλες.

Η ηλικιωμένη χρειαζόταν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορεί να εισέρχεται στα χειρουργεία, ενώ φαίνεται πως η νοσηλεύτρια δεν πήρε λεφτά από την ηλικιωμένη.

Η νοσηλεύτρια τρύπησε το χέρι της ηλικιωμένης, χωρίς όμως να υπάρχει μέσα η δόση του εμβολίου.

 

 

home

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

 

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Ανάγκασε φίλο του να σκάψει τον τάφο του και τον @θ@ψε

Next post

Τραγωδία στη Βέροια: Κάθισε σε πεζούλι να ξεκουραστεί και σκοτώθηκε