Κοσμος

Η Απόφαση Ζωής, που Πήρε Αυτό το Ζευγάρι, είμαστε Σίγουροι πως θα σας Βάλει σε Σκέψεις!

Η Απόφαση Ζωής, που Πήρε Αυτό το Ζευγάρι, είμαστε Σίγουροι πως θα σας Βάλει σε Σκέψεις!

 

Δεν θα ήταν τέλειο να μπορείτε να πάτε ΜΟΝΙΜΕΣ διακοπές και να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο; Ειδικά αν σας περισσεύουν μερικά εκατομμύρια δολάρια…

Αυτό ακριβώς έκανε ο παρακάτω επιχειρηματίας! Σε συνεργασία με τους συναδέλφους του, ανέπτυξε μια εφαρμογή που στη συνέχεια πούλησαν στο Snapchat για ένα σωρό χρήματα. Πλέον, ο ίδιος και η οικογένειά του απολαμβάνουν μόνιμες διακοπές ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο!

h-apofash-zwhs-pou-phre-auto 1

Ο Αμερικάνος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες Garrett Gee, είχε κουραστεί με την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο 26χρονος φοιτητής στο BYU, με γυναίκα και δύο μικρά παιδιά, ζούσε μια λιτή ζωή, αλλά παρέα με την Jessica είχαν συντάξει την ταξιδιωτική λίστα των ονείρων τους. Έτσι, όταν η ευκαιρία «χτύπησε», ο Garrett δεν έχασε χρόνο.

h-apofash-zwhs-pou-phre-auto 2

Μαζί με μία ομάδα συμφοιτητών του, ανέπτυξε μια εφαρμογή για κινητά σάρωσης που έγινε τόσο δημοφιλής που το Snapchat προσφέρθηκε να την αγοράσει για 54 εκατομμύρια δολάρια! Πήραν 30 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και το υπόλοιπο σε κεφάλαια στο Snapchat.

Η οικογένεια Gee πούλησε σχεδόν αμέσως ό,τι είχαν και δεν είχαν και μπήκαν στο πρώτο αεροπλάνο για τον γύρο του κόσμου, παρέα με τα παιδιά τους Dorsey και Manilla.

h-apofash-zwhs-pou-phre-auto 3

h-apofash-zwhs-pou-phre-auto 4

h-apofash-zwhs-pou-phre-auto 5

Εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη όμως: η οικογένεια, για τις διακοπές της που άρχισαν πριν 9 μήνες, δεν έχει αγγίξει ούτε ένα δολάριο από τα χρήματα από τη συμφωνία με το Snapchat. Ο Garrett και η σύζυγός του, Jessica «Settie» έβγαλαν 45.000 δολάρια από την πώληση των υπαρχόντων τους, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων τους, των επίπλων, της τηλεόρασης κλπ.

 

Credits: Elite Readers

Πηγή: tonwtiko.com

 

loading...

Σχόλια

σχόλια

Previous post

Πόσο πρέπει να τρως σε κάθε γεύμα για να χάσεις κιλά

Next post

8 λόγοι που αγαπάμε το καρπούζι